Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Вересня, 2023 р., 09:57
Початок навчального року може бути тривожним періодом для дитини. Особливо зараз, коли ми всі перебуваємо у стані довготривалого стресу. Відчуття сорому, невпевненості, провини, самотності і неспроможності можуть загострюватися внаслідок стресових факторів, а під час навчального року - актуалізуватися. У такі моменти діти особливо потребують нашої підтримки. На думку психологині Світлани Ройз, насамперед необхідно створити для дітей безпечний простір, у якому вони зможуть вільно ділитися почуттями, довіряти і отрмати підтримку..  Більше про те як потурбуватись про малечу читайте на слайдах. Бережіть себе та близьких.  #тияк
07 Вересня, 2023 р., 13:44
У межах робочої поїздки на Виноградівщину Віталій Матій разом із очільником Закарпатської ОВА Віктором Микитою відвідали шелтер для вимушених переселенців, який облаштували за підтримки Угорської екуменічної служби допомоги в Україні.
07 Вересня, 2023 р., 12:40
Сьогодні в межах робочої поїздки Віталій Матій - начальник Берегівської РВА разом з очільником Закарпатської ОВА Віктором Микитою побували в селі Велика Паладь, Пийтерфолвівської громади.
04 Вересня, 2023 р., 16:39
Більш ніж упевнені, що у Вашому календарі на наступний четвер запланований Ярмарок вакансій – 2023 в Ужгороді!
04 Вересня, 2023 р., 15:51
Усі заклади Закарпатської області, де надають послуги з психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, з'являться на зручній інтерактивній мапі. Картування таких осередків передбачає Всеукраїнська програма підтримки ментального здоров’я «Ти як?», ініційована першою леді Оленою Зеленською.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь