Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Грудня, 2021 р., 16:30
Сьогодні в Україні відзначають День ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.
14 Грудня, 2021 р., 15:22
В Україні повний курс вакцинації проти COVID-19 пройшли вже понад 40% дорослих громадян. У січні 2022 року розшириться перелік товарів і послуг, які можна буде придбати на 1 тис. грн, надану державою кожному українцю, який отримав повний курс щеплень. Про це йшлося на селекторній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського.
14 Грудня, 2021 р., 10:46
14 грудня – день, коли Українська держава вшановує героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
14 Грудня, 2021 р., 09:46
Кількість роботодавців, які звертаються до служби зайнятості за допомогою в укомплектуванні вакансій, зростає щороку. У січні-листопаді 2021 року роботодавці області проінформували центри зайнятості про наявність 12,3 тис. вакансій. І служба завжди гарантує їм якісний та оперативний підбір потрібних працівників.  
13 Грудня, 2021 р., 17:31
Понад місяць у трьох містах Закарпаття функціонують пункти допомоги з отримання СOVID-сертифікатів. Сюди звертаються ті, у кого виникли труднощі з генерацією документа про вакцинацію в застосунку чи на порталі Дія.
13 Грудня, 2021 р., 16:47
Одночасне введення кількох вакцин або використання багатокомпонентних (тих, які захищають від кількох хвороб) – це нормальна світова практика. Віруси, що містяться у вакцинах, значно ослаблені й не можуть перевантажити імунну систему. Дитина піддається значно більшому навантаженню на імунітет, коли хворіє на застуду або ангіну, ніж від вакцин.
13 Грудня, 2021 р., 16:33
Шановна громадо Закарпаття, дорогі краяни! 10 грудня 2021 року мене призначено головою Закарпатської обласної державної адміністрації. Це надзвичайно відповідальна місія, яку Президент України Володимир Зеленський довірив мені у непростий час. Для мене це велика честь та відповідальність. Складна соціально-економічна ситуація в громадах, завершення реформи децентралізації та вирішення пов’язаних із цим супутніх питань, проблеми екології й лісової галузі, боротьба з поширенням COVID-19 та необхідність зміцнення системи охорони здоров’я тощо.
13 Грудня, 2021 р., 15:09
Рішення імунізуватися — свідомий вибір кожного. Усі повинні розуміти наслідки коронавірусної хвороби, знати способи захисту від неї.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь