Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Вересня, 2023 р., 16:51
Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький під час зустрічі з аташе із зовнішньоекономічних питань Генконсульства Угорщини в Ужгороді Александрою Чізмадіа розповів про напрацювання, які має ОВА в цьому напрямку.
08 Вересня, 2023 р., 13:43
7 вересня, в межах робочої начальник Берегівської РВА Віталій Матій разом з очільником Закарпатської ОВА Віктором Микитою побували в селі Великі Ком'яти Виноградівської громади.
08 Вересня, 2023 р., 09:57
Початок навчального року може бути тривожним періодом для дитини. Особливо зараз, коли ми всі перебуваємо у стані довготривалого стресу. Відчуття сорому, невпевненості, провини, самотності і неспроможності можуть загострюватися внаслідок стресових факторів, а під час навчального року - актуалізуватися. У такі моменти діти особливо потребують нашої підтримки. На думку психологині Світлани Ройз, насамперед необхідно створити для дітей безпечний простір, у якому вони зможуть вільно ділитися почуттями, довіряти і отрмати підтримку..  Більше про те як потурбуватись про малечу читайте на слайдах. Бережіть себе та близьких.  #тияк
07 Вересня, 2023 р., 13:44
У межах робочої поїздки на Виноградівщину Віталій Матій разом із очільником Закарпатської ОВА Віктором Микитою відвідали шелтер для вимушених переселенців, який облаштували за підтримки Угорської екуменічної служби допомоги в Україні.
07 Вересня, 2023 р., 12:40
Сьогодні в межах робочої поїздки Віталій Матій - начальник Берегівської РВА разом з очільником Закарпатської ОВА Віктором Микитою побували в селі Велика Паладь, Пийтерфолвівської громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь