Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Серпня, 2023 р., 08:14
Президент Володимир Зеленський відвідав Берегівський район де у місті Берегове нагородив наших захисників – закарпатських угорців зі складу 128-ї ОГШБр та 101-ї ОБрТрО – державними відзнаками й поспілкувалися з представниками угорської спільноти краю.
02 Серпня, 2023 р., 18:32
Під час робочої поїздки до Закарпатської області Президент України Володимир Зеленський провів екстрену нараду з керівниками дипломатичних установ України в іноземних державах, під час якої назвав п’ять основних зовнішньополітичних орієнтирів наступного політичного сезону.
02 Серпня, 2023 р., 16:27
Станом на початок серпня показник готовності теплового господарства становить 65,1%, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
02 Серпня, 2023 р., 16:01
Сьогодні, в Міжнародний день Голокосту ромів, в обласному центрі Закарпаття відкрили меморіал на честь жертв нацистського геноциду ромів (Пораймосу).
01 Серпня, 2023 р., 14:11
Навчальна ініціатива буде корисною для державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування. Під час навчання зможете дізнатися більше про сферу доступу до публічної інформації та способи забезпечення права громадян на інформацію під час воєнного стану. 
01 Серпня, 2023 р., 08:32
Працівники селищної ради Буштинської ТГ упродовж тижня працюватимуть у Великій Олександрівці на Херсонщині в межах реалізації президентської ініціативи «Пліч-о-пліч». Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь