Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Серпня, 2023 р., 14:11
Навчальна ініціатива буде корисною для державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування. Під час навчання зможете дізнатися більше про сферу доступу до публічної інформації та способи забезпечення права громадян на інформацію під час воєнного стану. 
01 Серпня, 2023 р., 08:32
Працівники селищної ради Буштинської ТГ упродовж тижня працюватимуть у Великій Олександрівці на Херсонщині в межах реалізації президентської ініціативи «Пліч-о-пліч». Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
31 Липня, 2023 р., 16:54
Сьогодні начальник Берегівської РВА Віталій Матій разом із представником Асоціації «Термальні води України» Євгеном Ревтою підписали меморандум про співпрацю між Берегівською РВА та оздоровчо-рекреаційним комплексом «Косино» в напрямку оздоровлення та відпочинку дітей у канікулярний період.
31 Липня, 2023 р., 13:50
Зручні послуги поруч з вами. 
30 Липня, 2023 р., 10:36
З 31 липня Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України розпочинає тестування послуги електронна черга для перетину кордону автобусами на пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ». Щоб перетнути цей пункт пропуску з 1 серпня водіям чи логістам варто буде зареєструвати автобус в системі єЧерга та власне приїхати до кордону в зазначений у маршруті час.
29 Липня, 2023 р., 16:28
Національний спротив - комплекс заходів, які організовуються та здійснюються з метою сприяння обороні України шляхом максимально широкого залучення громадян України до дій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь