Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Липня, 2023 р., 18:49
Сьогодні начальник РВА Віталій Матій разом з очільником ОВА Віктором Микитою та його заступниками взяли участь в урочистому відкритті коньячного заводу, що знаходиться в селі Оросієво, Берегівського району.
19 Липня, 2023 р., 15:42
З метою встановлення готовності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку до надання послуг, членами Берегівського районного оперативного штабу із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей, проведено комісійне обстеження дитячого літнього табору на базі навчально - консультаційного центру с.Пийтерфолво, Берегівського району.
19 Липня, 2023 р., 14:40
Сьогодні перша заступниця голови Берегівської РДА взяла участь у обласному розширеному засіданні оперативного штабу з питань забезпечення підготовки та стабільного проходження опалювального періоду 2023-2024 років, яке проходило в режимі відеоконференції.
19 Липня, 2023 р., 12:50
Ми – нескорені, і особливою нашою гордістю є діти, які виявляють неймовірну силу духу, хоробрість та самопожертву в умовах повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Незважаючи на свій юний вік, вони активно долучаються до підтримки наших воїнів на фронті.
14 Липня, 2023 р., 11:47
11 липня Європейська Комісія та Європейський інвестиційний банк опублікували дослідження, в якому запропоноване розгортання європейської колії на залізничних шляхах до Львова та Кишинева. Це стане першим кроком до покращення сполучення між Польщею та Україною, а також між Румунією та Молдовою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь