Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Липня, 2023 р., 09:22
Президент України Володимир Зеленський          переконаний, що чітке запрошення України до майбутнього членства в НАТО на Вільнюському саміті буде вагомою демонстрацією сміливості та міцності Альянсу. Про це Глава Української держави заявив під час зустрічі з представниками ЗМІ після переговорів із Президентом Чехії Петром Павелом у Празі.
06 Липня, 2023 р., 14:11
Обласна військова адміністрація спільно з Агентством регіонального розвитку і транскордонного співробітництва «Закарпаття» запускають конкурс для територіальних громад на фінансування розробки концепції індустріальних парків.
05 Липня, 2023 р., 16:23
З 1 серпня збільшується кількість українців, які можуть отримати житло за програмою доступного іпотечного кредитування єОселя. Подати заявку на отримання кредиту під 7% зможуть ветерани війни, учасники бойових дій та люди, які не мають власного житла. Всі інші категорії позичальників залишаються у програмі також. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Уряду 4 липня 2023 року.
05 Липня, 2023 р., 13:18
У березні 2023 року стартувала комунікаційна кампанія «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров'я за ініціативою Олени Зеленської, мета якої – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я.
05 Липня, 2023 р., 10:24
Заступник Міністра молоді та спорту з питань європейської інтеграції Андрій Чесноков взяв участь у заході «Об'єднання заради майбутнього української молоді в Європі», що відбувся в Європейському парламенті за сприяння секретаріату парламентської групи Renew Europe.
04 Липня, 2023 р., 23:07
Зараз увесь світ має бути свідомий того, що спільна безпека повністю залежить від глобальної уваги до дій окупантів на станції. Росія повинна чітко усвідомлювати: світ бачить, до яких сценаріїв готуються терористи, і світ готовий реагувати.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь