Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Січня, 2022 р., 15:54
Закарпатці посилюють свій захист проти COVID-19.
19 Січня, 2022 р., 15:00
8 січня 2022 року набув чинності Закон “Про внесення змін до Закону України “Про рекламу” щодо протидії дискримінації за ознакою статі”. Таким чином документом визначено поняття “дискримінаційна реклама”, “дискримінаційна реклама за ознакою статі”, а також посилено відповідальність за порушення законодавства про рекламу.
19 Січня, 2022 р., 13:45
Вчора в.о. голови, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Матій провів чергову робочу зустріч із керівником Берегівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (РТЦК та СП) Сергієм Зейканом і командиром військової частини територіальної оборони Сергієм Лебедем.
19 Січня, 2022 р., 13:43
Невакциновані українці мають удесятеро вищий ризик смертності від COVID-19 та у 4,5 раза вищий ризик госпіталізації, ніж вакциновані. За словами міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка, сьогодні вже не викликає сумніву той факт, що абсолютно у всіх куточках світу шанси на життя напряму пов’язані з вакцинальним статусом.
19 Січня, 2022 р., 13:42
Відповідно до результатів тестування зразкiв носоглоткових змивів, які аналізували у референс-лабораторiї з дiагностики ВІЛСНІДУ, вiрусологiчних та особливо небезпечних патогенiв ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України», у Закарпатській області виявили штам «Омікрон». Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Білецький.
19 Січня, 2022 р., 12:43
Заступник голови Закарпатської ОДА Іштван Петрушка провів виїзну нараду в Тячівській райдержадміністрації. 
19 Січня, 2022 р., 12:00
Про важливість вакцинації проти СOVID-19 – Мар’ян Комарницький, директор УЗОШ №20 – ліцей «Лідер»
19 Січня, 2022 р., 10:04
В.о. голови, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Матій та головна лікарка Берегівського центру ПМСД Руслана Гедєш провели зустріч із сімейними лікарями Берегівщини. Йшлося про стан та посилення вакцинальної кампанії в районі.
19 Січня, 2022 р., 09:29
У час, коли ситуація у всьому світі загострена через спалах захворюваності на ковід, особливо актуальним стає питання захисту населення шляхом проведення імунізації. У тому числі особлива увага прикута і до вакцинації відповідно до Національного календаря щеплень, щоб не виникло спалаху вакцинокерованих інфекцій. На цьому наголосив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.
19 Січня, 2022 р., 08:00
Активізація вакцинальної кампанії проти COVID-19 та поліомієліту – з такою метою в громади Закарпаття виїжджає комунікативна група спільно з представниками ЮНІСЕФ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь