Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Листопада, 2023 р., 10:19
1000 українських жінок, які вимушено виїхали через війну за кордон, або є внутрішніми переселенками, зможуть пройти безоплатне навчання у сфері креативних та IT-індустрій. Проект реалізується Projector Foundation за фінансової підтримки Європейського Союзу та інформаційної підтримки Мінекономіки.
04 Листопада, 2023 р., 17:03
Сьогодні, на базі 17- державної пожежно-рятувальної частини м. Берегове зібралися вогнеборці та гірські рятувальники, щоб навчити учасників курсу Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву навичок порятунку та техніки безпеки в горах чи у будь-якій іншій надзвичайній ситуації.
04 Листопада, 2023 р., 09:58
Створення Єдиного державного реєстру домашніх тварин дасть змогу фіксувати проведення планових вакцинацій, щоб розуміти загальну картину й ухвалювати ефективні управлінські рішення. Окрім цього, Реєстр передбачає інформування про загублених та знайдених тварин. Так, якщо ви загубили улюбленця, зможете про це повідомити. А коли тварину знайдуть, ви отримаєте сповіщення й зможете повернути тварину додому. Це значно зменшить кількість безпритульних тварин у країні. 
03 Листопада, 2023 р., 15:27
У проекті державного бюджету на 2024 рік передбачено 500 мільйонів гривень на трансформацію профтехів України. Це означає створення 100 навчально-практичних центрів (майстерень) на базі закладів професійної освіти. Вони будуть оснащені сучасним обладнанням та покращать підготовлення студентів за професіями, що мають найбільший попит для відбудови країни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь