Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

04 Травня, 2023 р., 10:32
Певно немає такої людини, яка ніколи в житті не отримувала подарунків на свято чи допомоги у скрутній ситуації. Проте не всі знають, які саме кошти підлягають декларуванню та у яких розділах слід зазначати подароване майно чи отриману допомогу.
27 Березня, 2023 р., 09:13
За минулий тиждень динаміка декларування зросла — 7 458 публічних службовців добровільно подали електронні декларації за 2021 рік. За попередні два тижні, від запуску Національним агентством з питань запобігання корупції (НАЗК) лічильника подання декларацій, приріст поданих декларацій за 2021 рік не перевищував 6 тис. на тиждень.
24 Березня, 2023 р., 09:15
Під час 93-го пленарного засідання Групи держав проти корупції (GRECO), яке проходить цими днями у Страсбурзі, GRECO підтвердила, що Україна демонструє стабільний прогрес у виконанні рекомендацій в питанні боротьби з корупцією. 
20 Березня, 2023 р., 10:18
Корупції не місце у повоєнній відбудові України, тому для запобігання її можливим проявам НАБУ посилить співпрацю з Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури України (Агентство відновлення). Директор Національного бюро Семен Кривонос та голова Держагенства Мустафа Найєм підписали відповідний меморандум, в якому визначили основні напрямки взаємодії та зобов’язання сторін.
16 Березня, 2023 р., 14:45
Попри те, що обов’язкова подача декларацій та проведення повних перевірок і контролю повноти заповнення декларацій призупинені, Національне агентство з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) працює над тим щоб полегшити процес декларування, зробити його більш зрозумілим та простим.
03 Березня, 2023 р., 16:02
Україна активно працює над завершенням створення ефективної та сучасної антикорупційної інфраструктури. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час прес-конференції з нагоди третьої річниці роботи Уряду.
16 Лютого, 2023 р., 10:19
Зміцнення міжвідомчої та міжнародної співпраці Національного антикорупційного бюро і Європейського Інвестиційного Банку наразі особливо важливо, оскільки великі обсяги коштів надходять до України для її підтримки під час війни. Про це зазначив Гізо Углава під час зустрічі з представниками Європейського Інвестиційного Банку 15 лютого 2023 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь