Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини економіки

31 Липня, 2023 р., 10:27
На Закарпатті планують створити регіональний центр захисту прав людини, де місцеві мешканці та ВПО зможуть отримати необхідну підтримку.
30 Травня, 2023 р., 08:58
Борщівник Сосновського - багаторічна рослина родини зонтичних (Heracleum sosnowskyi Manden.),що виглядає, наче величезний кріп, і сягає 2-3 метрів заввишки, має товсте порожнисте стебло та великі перисті листки. Борщівник розповсюджений смугами автомобільних та залізничних шляхів, узбіччями польових доріг, з’являється на сільськогосподарських угіддях, необроблюваних землях, пустирях, сміттєзвалищах, присадибних і дачних ділянках, на узліссях, у парках, садах, зерносховищах, складах, населених пунктах, каналах, ярах, балках, заплавах річок і струмків.
29 Травня, 2023 р., 08:56
Полинолиста Амброзія – це однорічний злісний карантинний бур’ян заввишки 20 - 180 (250) см, з міцною кореневою системою, яка проникає в грунт до 4 метрів, зневоднючи і виснажуючи його. При середній густоті рослина забирає з одного гектару землі до 2 тис. тонн води. З кожним роком амброзія поширюється на нові території, утворюючи при цьому велику надземну масу і заглужує культурні посіви.
30 Квітня, 2023 р., 09:58
В рамках проекту єРобота українцям видано понад 4 000 грантів на розвиток підприємництва на загальну суму 2,4 млрд грн. Про це повідомила Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки Юлія Свириденко.
27 Квітня, 2023 р., 09:57
Мінекономіки працює над усуненням бар'єрів на ринку праці, щоб забезпечити гідність та економічну незалежність для всіх суспільних груп. Про це зазначила Перший віце-прем’єр-міністр України - Міністр економіки Юлія Свириденко, коментуючи ухвалення Урядом Плану заходів на 2024-2025 роки з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.
23 Квітня, 2023 р., 09:35
З 23 квітня у системі Prozorro стала доступною нова функція – відображення інформації про незбройні оборонні закупівлі.
12 Квітня, 2023 р., 09:46
Україна та Італія дійшли попередньої згоди щодо створення й просування на європейському ринку національного бренда «Зроблено в Україні» за підтримки італійських представників малого й середнього бізнесу. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь