Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини економіки

13 Липня, 2022 р., 13:09
Постановою КМУ від 24 червня 2022 року №739 "Деякі питання надання грантів для переробних підприємств" затверджено Порядок надання грантів на створення та розвиток переробних підприємств.
07 Червня, 2022 р., 17:06
З настанням пожежонебезпечного періоду різко зростає ймовірність загорання лісів, торфовищ та сільгоспугідь.
06 Червня, 2022 р., 14:47
До відома сільгоспвиробників! Готуємо зерносховища до нового сезону: профілактика та очищення зернових складів! Десятки видів складських шкідників здатні знищити від 5 до 20% зернових запасів. Тож, аби зберегти товарність і якість зерна, потрібно ще за кілька тижнів до його закладання на зберігання провести внутрішнє й зовнішнє знезараження сховищ. Для запобігання втрати зерна застосовують ряд ефективних заходів профілактики та знищення шкідливих організмів. Більш детальна інформація доступна за посиланням https://cutt.ly/hJl7rIy
18 Травня, 2022 р., 17:10
Управління Держпраці у Закарпатській області повідомляє, що з часу введення  в Україні воєнного стану, головним пріоритетом діяльності Держпраці України та її територіальних підрозділів, визначено консультування суб’єктів господарювання з питань, що входять до повноважень Управління з метою підтримки бізнесу та попередження порушення прав найманих працівників під час дії воєнного стану.
03 Травня, 2022 р., 09:02
За оперативною інформацією Мінагрополітики вже у поточному році в окремих регіонах України фіксуються випадки отруєння бджіл.
26 Квітня, 2022 р., 15:17
Відповідно до Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», статей 14, 16, 38 і 39 Закону України «Про тваринний світ» та  розпорядження голови Закарпатської обласної військової адміністрації від 20.04.2022 року №138”Про проведення заходів з охорони водних біоресурсів на період весняно- літнього нересту риби” з метою забезпечення охорони, відтворення та збільшення рибних запасів у водоймах району, проводяться заходи з охорони нересту риби та відтворення інших водних біоресурсів.
15 Квітня, 2022 р., 14:23
Зараз у природі активний період цвітіння дерев, а у водоймах – весняно-літня заборона на вилов риби через нерест. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.
07 Лютого, 2022 р., 11:42
Державна установа „Офіс із залучення та підтримки інвестицій” інформує щодо співпраці у рамках реалізації програми „Make in UA”.
21 Січня, 2022 р., 14:46
До уваги суб’єктів господарювання! З метою стабілізації цінової ситуації на ринку соціально значущих товарів обласна державна адміністрація інформує, що   Кабінетом Міністрів України затверджено механізм пільгового постачання природного газу власного видобутку для виробництва продуктів, що мають істотну соціальну значущість.
19 Січня, 2022 р., 13:59
Під керівництвом заступника голови Закарпатської ОДА Іштвана Петрушки відбулася нарада щодо моніторингу та аналізу цін і стану товарних ринків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь