Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Березня, 2023 р., 08:44
Національний конкурс «Благодійна Україна» – щорічний Всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.
25 Березня, 2023 р., 16:12
Стратегія Уряду — це мінімізація частки держави в економіці зі збереженням державного контролю в стратегічних та важливих для безпеки України галузях. Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час наради з Першим віце-прем'єр-міністром — Міністром економіки Юлією Свириденко та головою Фонду державного майна Рустемом Умєровим.
25 Березня, 2023 р., 11:10
Протягом нелегкого для всієї країни року фахівці галузі зуміли надати необхідну допомогу і підтримку місцевим мешканцям вразливих категорій та вимушено переміщеним особам, наголосив заступник голови ОВА Петро Добромільський.
25 Березня, 2023 р., 09:57
147 місцевих та релокованих підприємств подали заявку на отримання мінігранту в межах проєкту «Місцеве партнерство зайнятості в Закарпатській області». За словами заступника голови Закарпатської ОВА Василя Іванчо, всі вони є платниками податків нашого регіону.
24 Березня, 2023 р., 13:24
Піклування про ментальне здоров’я має перетворитися для українців на щоденну звичку. Провідником на цьому шляху покликана стати комунікаційна кампанія, яка стартувала в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською.
23 Березня, 2023 р., 15:04
Жінки подають анкети на вступ до штурмових бригад «Гвардії наступу» та успішно проходять етапи відбору. Про це заявила заступник Міністра внутрішніх справ України  Катерина Павліченко у інтерв’ю для УНІАН.  
23 Березня, 2023 р., 10:11
У середу, 22 березня, стартував другий етап спільного проекту Міністерства у справах ветеранів України та Червоного Хреста України з підтримки ветеранів війни, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь