Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Березня, 2023 р., 14:55
Сьогодні під головуванням заступниці голови Берегівської РВА Єви Данич відбулося чергове засідання комісії з розгляду питань погодження відключення споживача від електроенергії.
22 Березня, 2023 р., 10:37
Сьогодні голова Берегівської районної військової адміністрація Віталій Матій та начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області Сніжана Локес підписали Меморандум про співпрацю та партнерство.
21 Березня, 2023 р., 15:01
З квітня 2023 року відпуск всіх рецептурних ліків почне здійснюватися за електронним рецептом. Електронний рецепт пошириться на всі готові лікарські засоби, що містяться в Державному реєстрі лікарських засобів та підлягають відпуску за рецептом лікаря.
21 Березня, 2023 р., 13:06
Вплив війни на психологічне здоров’я неминучий. Але піклуватися про свій ментальний стан так само важливо, як і про фізичний. Команда Мінреінтеграції зібрала сервіси, які надають безкоштовну психологічну допомогу.
20 Березня, 2023 р., 14:57
Реальний, конструктивний та ефективний формат взаємодії між регіональною і місцевою владами – саме так можна охарактеризувати роботу в межах Конгресу регіональних та місцевих влад при Президентові України. На цьому наголосив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.
20 Березня, 2023 р., 14:01
Підтримка закарпатців у межах програми «Власний дім» продовжується: сьогодні під час чергового засідання спостережної ради погодили 29 заявок на пільгове кредитування у розмірі 5 млн 575 тис. грн.
20 Березня, 2023 р., 10:08
Молодіжна громадська організація «Інститут інформаційного суспільства» запрошує Молодь віком 13-18 років до участі у 6-му потоці БЕЗКОШТОВНОГО онлайн марафону  «Інтернет маркетинг».
19 Березня, 2023 р., 15:36
На порталі "Знаїмо" опублікували поради щодо харчування школярів вдома, адже багато хто з дітей навчається дистанційно. Про це написала дружина Президента України Олена Зеленська у своєму Телеграм-каналі.
19 Березня, 2023 р., 13:34
Лікарка з медицини невідкладних станів Юлія Кононенко успішно пройшла відбір до штурмової бригади Нацполіції «Лють». Доброволиця прагне захищати країну від російських загарбників та хоче, щоб її діти жили в мирній Україні.
19 Березня, 2023 р., 10:07
Агентство ООН у справах біженців відновило реєстрацію на отримання грошової допомоги для переселенців і постраждалих від війни осіб. На неї можуть розраховувати люди, які раніше не отримували виплат від міжнародних організацій і мають дохід менший ніж 5400 гривень на місяць. У пріоритеті – найбільш незахищені верстви населення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь