Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Квітня, 2023 р., 09:26
Експерти ВООЗ прогнозують, що у 2023 році існують високі ризики чергового спалаху кору. Це пов’язано із циклічністю недуги, а також із міграцією населення в умовах воєнного стану.
06 Квітня, 2023 р., 16:30
З 01 квітня 2023 року на переважній більшості рибогосподарських водних об’єктів України вступила в силу щорічна нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Тривалість нерестової заборони відрізняється залежно від регіонів та водойм.
06 Квітня, 2023 р., 16:00
Сьогодні очільник Берегівської РВА провів робочу зустріч із старшим офіцером відділення по роботі з добровольчим формуванням угрупування військ ОК«Захід» підполковником Богданом Олексюком, заступником командира 101-ї бригади ТрО підполковником Константином Онопко та в.о. керівника Берегівського батальйону ТрО Юрієм Левком.
05 Квітня, 2023 р., 16:31
У Варшаві Президент України Володимир Зеленський отримав від Президента Польщі Анджея Дуди найвищу державну нагороду Республіки Польща – орден Білого Орла.
04 Квітня, 2023 р., 16:14
На сьогодні в Україні відбувається активний процес системної трансформації освітньої сфери для забезпечення нової якості освіти на всіх рівнях.
04 Квітня, 2023 р., 13:17
У Закарпатській області працює регіональна координаторка Офісу Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, – Власта Рейпаші.
03 Квітня, 2023 р., 16:14
На порталі національного проекту з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес з’явився новий розділ “Ветеранський бізнес”. Його створено у співпраці Міністерства у справах ветеранів України з Міністерством цифрової трансформації, Офісом з розвитку підприємництва та експорту та Українським ветеранським фондом Мінветеранів (УВФ).
03 Квітня, 2023 р., 13:12
Діти, які народжуються передчасно або із певними захворюваннями, потребують особливої уваги з боку лікарів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь