Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Березня, 2023 р., 13:44
Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2023 року оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.
12 Березня, 2023 р., 16:56
В Україні триває запис до восьми бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього наступу та звільненні територій від ворога.
12 Березня, 2023 р., 10:34
Про третю посівну кампанію під час війни, ситуацію щодо замінування сільськогосподарських земель та бронювання аграріїв розповів перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький в ефірі всеукраїнського марафону «Єдині новини».
12 Березня, 2023 р., 10:28
Учасники 27-ї УАЕ провели масштабний ремонт покажчика біля станції "Академік Вернадський". На ньому розміщують таблички з назвами та відстанню до різних міст.
11 Березня, 2023 р., 14:33
Уряд виділив із резервного фонду державного бюджету 5 млн грн на реалізацію експериментального проекту з будівництва та ремонту енергетичної інфраструктури. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
11 Березня, 2023 р., 09:42
Вмотивовані українці можуть обрати одну з восьми бригад «Гвардії наступу», які формують при Міністерстві внутрішніх справ України. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби.
10 Березня, 2023 р., 16:09
Троє провідних хірургів зі США протягом тижня в Закарпатській області проводили унікальні операції дітям та військовим. Вони повертали шанс відчувати радість руху і життя дуже важким пацієнтам, коли мало хто з лікарів вірив у реальність такого результату. Про це розповів перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
10 Березня, 2023 р., 10:27
Для посилення оборони України та допомоги ЗСУ в деокупації зайнятих російськими військами територій було ухвалено рішення про формування «Гвардії наступу», до лав якої може вступити кожен охочий.
10 Березня, 2023 р., 09:40
Посилення співпраці у сфері захисту прав дітей обговорили під час зустрічі заступник голови Закарпатської ОВА Петро Добромільський та представники Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Основна мета – забезпечити максимальну підтримку дітям, особливо вимушеним переселенцям і тим, хто залишився без батьківського піклування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь