Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Квітня, 2023 р., 12:08
Щовесни фахівці водного господарства обстежують береги та русла річок області, щоб виявити й зафіксувати стихійні звалища відходів і сміттєві затори. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.
01 Квітня, 2023 р., 09:04
У річницю звільнення Бучі (Київська область) від російських загарбників Президент України Володимир Зеленський узяв участь у вшануванні пам’яті жителів міста, убитих під час російської окупації.
31 Березня, 2023 р., 14:49
Міністерство молоді та спорту України реалізовує Всеукраїнську акцію «Єдина Україна», спрямовану на формування української громадянської ідентичності серед населення. Онлайн-проєкт покликаний поглибити знання з історії України, розповісти маловідомі факти та сформувати новий погляд на вивчення історії.
31 Березня, 2023 р., 10:30
Шановні керівники територіальних громад, установ, підприємств, організацій всіх форм власності, їх трудові колективи та мешканці Берегівщини!
31 Березня, 2023 р., 09:02
Завантажити алгоритм дій заявників у разі зникнення особи безвісти за особливих обставин можна за цим посиланням ( .pdf , 3.22 Мб ).
30 Березня, 2023 р., 16:47
Закарпатська обласна військова адміністрація розробила проєкт Плану заходів з реалізації Стратегії створення безбар’єрного простору до 2023 року у Закарпатській області.
30 Березня, 2023 р., 15:52
Хто потребує паліативної допомоги? Де пацієнт або пацієнтка можуть отримати безоплатну паліативну допомогу? Що передбачає паліативна допомога за місцем перебування пацієнтів і чи є вона безоплатною? Як отримати знеболювальні препарати? НСЗУ відповідає на найпоширеніші питання. 
30 Березня, 2023 р., 11:48
Ветерани та члени їхніх родин зможуть отримати гранти на запуск власної справи в будь-якій сфері. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь