Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Квітня, 2023 р., 12:38
Сьогодні під керівництвом Віталія Матія – голови районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації, за участю директора Департаменту економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА Івана Завидняка відбулася нарада  щодо можливостей пільгового кредитування мешканців Берегівщини за програмою «Власний дім» .
12 Квітня, 2023 р., 09:58
Кір – це прогнозована та контрольована інфекція і для її запобігання вже більше 50 років існує вакцина. При охопленні 98% населення вакцинацією виникає "колективний імунітет", який  запобігає поширенню вірусу в даній популяції.
11 Квітня, 2023 р., 12:25
Заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо взяв участь у семінарі «Основи роботи з проєктами», який у межах реалізації програми Interreg Next Польща-Україна 2021-2027 відбувся в Ужгороді.
11 Квітня, 2023 р., 10:23
Понад 8 тисяч пасок для закарпатських військових сьогодні освятили в Ужгороді. Їх одразу відправили на передову, щоб захисники, котрі зараз далеко від рідного дому, зустріли свято Великодня і відчули нашу підтримку й непохитну віру в них.
11 Квітня, 2023 р., 08:27
ахищають, волонтерять, допомагають і розвивають Закарпаття – за велике й добре серце, відданість Україні та з нагоди Міжнародного дня ромів голова ОВА Віктор Микита нагородив представників ромської громади краю почесними відзнаками.
10 Квітня, 2023 р., 16:01
Серед актуальних вакансій, що є у базі даних Закарпатської обласної служби зайнятості на сьогодні найбільш затребуваними є:
09 Квітня, 2023 р., 14:36
Уряд розширив проект єРобота та запускає нові грантові програми для ветеранів на започаткування або розвиток власного бізнесу. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Кабінету Міністрів 30 березня.
08 Квітня, 2023 р., 09:29
В Ужгороді відбувся фінальний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. В ньому взяли участь 142 учні з різних куточків країни. Зокрема, на конкурс прибули й 14 школярів, які через війну зараз проживають за кордоном.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь