Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Березня, 2023 р., 11:01
Потужна сила українських аеророзвідників залишається непомітною для ворога.
06 Березня, 2023 р., 16:19
Упродовж місяця по всій країні триває пілотна програма з обміну старих ламп розжарювання на світлодіодні.
06 Березня, 2023 р., 16:10
Сьогодні керівництво області спілкувалося з бізнесом про бронювання працівників від призову на військову службу й визначення підприємств, установ та організацій критично важливими. 
06 Березня, 2023 р., 15:56
Тисячі добровольців подаються до штурмових бригад МВС, щоби нищити ворога та звільнити окуповані землі України – аж до Криму.
05 Березня, 2023 р., 16:25
Будівництво нових доріг та ремонт наявних – ці й низку інших питань розвитку інфраструктури Закарпаття очільник ОВА Віктор Микита обговорив разом із Віцепрем’єр-міністром з відновлення України – Міністром розвитку громад, територій та інфраструктури Олександром Кубраковим і головою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафою Найємом.
05 Березня, 2023 р., 15:53
В Україні триває запис до восьми бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього наступу та звільненні територій від ворога.
05 Березня, 2023 р., 10:23
Пробні тести з обов’язкових предметів НМТ-2023 доступні для майбутніх абітурієнтів.
04 Березня, 2023 р., 18:18
Досвід Закарпаття в питаннях соціалізації та інтеграції ВПО у життєдіяльність краю – тема виступу очільника Закарпаття Віктора Микити на Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України, який сьогодні відбувся у Львові.
04 Березня, 2023 р., 11:55
Для посилення оборони України та допомоги ЗСУ в деокупації зайнятих російськими військами територій було ухвалено рішення про формування «Гвардії наступу», до лав якої може вступити кожен охочий.
04 Березня, 2023 р., 10:20
Закарпаття має одну з найкращих систем реабілітації в Україні. На цьому наголосила Урядова уповноважена з прав осіб з інвалідністю Тетяна Баранцова під час робочої зустрічі із заступником голови ОВА Петром Добромільським.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь