Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Лютого, 2023 р., 09:23
16 лютого Укрзалізниця вдруге запускає "Поїзд Єднання".
14 Лютого, 2023 р., 09:09
Користуйтеся послугами, які допоможуть задокументувати стосунки та створити сім’ю онлайн.
13 Лютого, 2023 р., 14:13
Жінки, які народили п’ятьох або більше дітей, мають право достроково вийти на пенсію у 50 років за умови наявності 15 років страхового стажу. 
13 Лютого, 2023 р., 11:46
Міністерство освіти і науки України повідомляє, що набув чинності наказ
12 Лютого, 2023 р., 16:50
Сьогодні в ефірі Всеукраїнського телемарафону «Єдині новини» речниця Міністра внутрішніх справ Мар’яна Рева повідомила, що МВС отримало понад 27 тисяч звернень щодо вступу до «Гвардії наступу». Також вона розповіла про етапність добору та звернула увагу на зацікавленість і бажання із боку добровольців приєднатися до «Гвардії наступу».
09 Лютого, 2023 р., 16:52
Підписано Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством охорони здоров’я України та представництвом міжнародної неурядової організації HANDICAP INTERNATIONAL — Humanity & Inclusion в Україні.
09 Лютого, 2023 р., 16:47
Дізнайтесь про послуги в сфері екології на Гіді з державних послуг Держава разом із громадськими організаціями та фондами активно впроваджує політику, спрямовану на захист довкілля та розвиток екоактивізму у громадах. Ділимося добіркою сервісів Гіду з державних послуг із базового поводження з відходами та захисту від їхнього негативного впливу. Екологічний аудит та оцінка впливу:
09 Лютого, 2023 р., 11:46
За результатами електронних торгів, що проводила Державна служба геології та надр України, визначився переможець викупу спеціального дозволу на розробку Західнотереблянської ділянки в Закарпатській області, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
09 Лютого, 2023 р., 10:43
Україна та Велика Британія стають справжніми союзниками, що зафіксовано в підписаній сьогодні Декларації єдності. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками ЗМІ за результатами переговорів із британським Прем’єр-міністром Ріші Сунаком на військовій базі Bovington Camp.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь