Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Лютого, 2023 р., 18:34
Усі, хто прагне викинути рашистів з нашої території та якнайшвидше наблизити цей день до Перемоги, обирайте одну з 8 бригад відповідно до своєї мотивації та поглядів! Їх формування вже почалося.
08 Лютого, 2023 р., 17:31
Під час візиту до Великої Британії Президент України Володимир Зеленський був прийнятий Королем Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Чарльзом ІІІ.
08 Лютого, 2023 р., 16:42
Проаналізувати регіональний ринок праці, підтримати нові бізнес-ідеї та надати гранти підприємствам планують у межах ініціативи «Місцеве партнерство зайнятості в Закарпатській області». Про старт амбітного проєкту повідомили сьогодні на брифінгу в обласній військовій адміністрації.
08 Лютого, 2023 р., 16:28
У Виноградові відновило роботу відділення «Обласного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю». Через пандемію коронавірусу заклад призупинив діяльність на понад два роки, проте з початку 2023 р. знову приймає пацієнтів.
08 Лютого, 2023 р., 14:29
На Закарпатті вперше в Україні стартувало навчання з відкритих даних для фахівців органів виконавчої влади. В інтенсиві беруть участь понад пів сотні працівників обласної військової адміністрації, повідомив заступник очільника краю Олександр Пацкан.
08 Лютого, 2023 р., 11:02
Щодня, щохвилини захисники, волонтери та громадяни продовжують виборювати крок за кроком перемогу нашої держави та героїчно чинити опір російським окупантам. Україна змінює ставлення до себе і дивує світ, впевнено крокує до світлого майбутнього країни, на яке ми усі безперечно заслуговуємо.
07 Лютого, 2023 р., 18:45
За дорученням Президента України Володимира Зеленського Україна надасть гуманітарну й технічну допомогу Туреччині у зв’язку з потужним землетрусом, який стався напередодні та який забрав життя тисяч людей. Ідеться про спрямування групи рятувальників і техніки для виконання найскладніших місій. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
07 Лютого, 2023 р., 17:38
До «Гвардії наступу» подали заявки більш ніж 8 тисяч добровольців. Всі вони будуть проходити співбесіду та перевірки. Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Ігор Клименко.
07 Лютого, 2023 р., 13:51
На останньому засіданні Кабінету Міністрів України у 2022 році прийнято постанову № 1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь