Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Червня, 2023 р., 09:06
Уряд затвердив Порядок та умови розподілу майже 4,48 мільярда гривень субвенції місцевим бюджетам на відновлення та розвиток інфраструктури, зокрема шкіл, лікарень, житла, об’єктів ЖКГ тощо.
20 Червня, 2023 р., 11:53
У зв’язку зі значною кількістю звернень на гарячу лінію Уповноваженого зі зниклих безвісти нагадуємо, що тільки МВС має повноваження здійснювати видачу витягів із Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.
20 Червня, 2023 р., 11:51
Мінцифра разом з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб розробляє новий сервіс у Дії для вкладників збанкрутілих банків. Тож найближчим часом українці зможуть у кілька кліків подати заяву в застосунку і отримати від Фонду гарантоване відшкодування вкладених коштів.
19 Червня, 2023 р., 16:39
У Кам'янській громаді учні Хмільницької гімназії провели благодійний забіг на підтримку Збройних Сил України.
19 Червня, 2023 р., 14:56
Заклади первинної медичної допомоги Закарпаття мають можливість покращити свій матеріально-технічний стан, оновити та модернізувати інфраструктуру завдяки реалізації спільного проєкту МОН та Світового банку «Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя» (HEAL Ukraine). Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
17 Червня, 2023 р., 14:15
Міністерство культури та інформаційної політики спільно з Міністерством цифрової трансформації за підтримки Європейської комісії розширило ініціативу «Ноутбуки для України» для цільового забезпечення українських музеїв та бібліотек комп’ютерним обладнанням.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь