Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини соціального захисту

14 Квітня, 2023 р., 10:20
Працює перший і єдиний в Україні онлайн-майданчик з повною інформацією про всі основні сервіси допомоги постраждалим під час війни - Платформа допомоги врятованим. 
13 Квітня, 2023 р., 09:53
Внутрішньо переміщеним особам, які змінили місце реєстрації через Дію, потрібно звернутися до органу соцзахисту для продовження виплат.
07 Квітня, 2023 р., 16:55
Сьогодні Кабмін схвалив Стратегію державної політики щодо внутрішнього переміщення на період до 2025 року. Також затверджено відповідний операційний план на 2023-2025 роки.
03 Квітня, 2023 р., 10:18
З метою забезпечення доступності соціальних послуг для осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах у зв’язку з бойовими діями, тимчасовою окупацією, деокупацією тощо, та забезпечення надання їм окремих соціальних послуг, спрямованих на збереження життя та здоров’я, шляхом упровадження механізму переходу від використання бюджетних коштів на утримання бюджетних установ до їх використання на оплату соціальних послуг урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 21.03.2023 № 248 ,,Деякі питання реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах” (далі – Постанова).
31 Березня, 2023 р., 10:16
Мінсоцполітики продовжує цифровізовувати соціальну сферу та послуги задля зручності громадян та ефективності роботи працівників органів соцзахисту, а також з метою усунення корупційних ризиків. Зокрема, впроваджує Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг (Реєстр), який є підсистемою Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС). 
24 Березня, 2023 р., 10:10
Нагадуємо! В Україні поновлено програму «Рука допомоги»!
16 Березня, 2023 р., 10:07
15 березня Офіс Віцепрем'єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарат Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики презентували новий онлайн-майданчик — Платформу допомоги врятованим.
17 Лютого, 2023 р., 10:04
Незважаючи на війну, Мінсоцполітики постійно працює над забезпеченням своєчасних соціальних виплат для підтримки найбільш незахищених верств населення.
03 Лютого, 2023 р., 10:03
На порталі Дія доступна автоматична послуга для внутрішньо переміщених осіб – “скасування статусу ВПО”. Раніше ВПО, які повернулися на місце постійного проживання, могли скористатися цим сервісом у застосунку.
26 Січня, 2023 р., 10:01
Домашнє насильство під час війни – поширене явище, яке стає ще більш небезпечним, ніж у мирний час. Тож, якщо ви постраждали від домашнього насильства або стали свідком вчинення домашнього насильства – не мовчіть!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь