Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини соціального захисту

15 Травня, 2023 р., 10:08
Міжвідомчою робочою групою, що складається з представників Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства оборони України, Міністерства цифрової трансформації України, інших органів виконавчої влади та представників громадськості, щодо удосконалення процесів роботи військово-лікарських комісій (далі - ВЛК) було розроблено “Довідник із прав, обов’язків та алгоритму дій військовослужбовця у разі поранення, травми чи захворювання».
10 Травня, 2023 р., 09:14
Управління соціального захисту населення Берегівської районної військової адміністрації доводить до відома, що 9  травня Кабінет Міністрів прийняв постанову , якою запровадив механізм “гроші ходять за дитиною” при оплаті послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Механізм буде реалізовуватись у рамках експериментального проєкту, що дозволить відтестувати запропоновану механіку монетизації таких виплат. 
04 Травня, 2023 р., 14:07
Для забезпечення права потерпілих від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання на соціальні послуги з догляду  і медичні послуги в межах Програми медичних гарантій, 28 квітня Уряд прийняв відповідну постанову , розроблену Міністерством соціальної політики.
02 Травня, 2023 р., 15:31
Кожен власник машини повинен оформляти “автоцивілку”. Проте від обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності на території України звільняються:
27 Квітня, 2023 р., 09:39
Фінансову підтримку від благодійного фонду «Dorcas Ukraine» на Закарпатті вже отримали понад 8,4 тисячі вимушених переселенців. Загальна сума виплат становить близько 56 мільйонів гривень. Окрім цього, організація допомагає закарпатським родинам, які через війну опинилися в скрутному становищі, забезпечуючи їх продуктовими наборами.
26 Квітня, 2023 р., 16:37
«37 років тому ліквідатори наслідків аварії на станції захистили весь світ ціною власного життя й здоров’я. Пам’ятаємо і шануємо героїв, які врятували нас від ядерного лиха. На жаль, уже понад рік Росія обстрілює атомні станції, розміщує зброю на території АЕС, створюючи нову загрозу перед людством», — зауважив Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА.
24 Квітня, 2023 р., 09:44
Мінсоцполітики продовжує активне впровадження та наповнення Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг у частині обліку надавачів соціальних послуг. 
21 Квітня, 2023 р., 09:58
На сайті Міністерства соціальної політики України з’явився дашборд, який допоможе знайти та візуалізувати інформацію про надавачів соціальних послуг. Відтепер отримувачі та надавачі зможуть переглядати інформацію з Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг Єдиної інформаційної системи соціальної сфери у зручному форматі.
19 Квітня, 2023 р., 10:36
Освітня онлайн-платформа Prometheus створила безкоштовний навчальний курс для внутрішньо переміщених осіб.
19 Квітня, 2023 р., 09:08
Уряд передбачив можливість виплати пенсій українцям, які тимчасово проживають за кордоном, міжнародними переказами через Укрпошту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь