Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини соціального захисту

07 Лютого, 2022 р., 11:50
3 метою розбудови інклюзивного, безбар’єрного суспільства та створення належних умов для розвитку дітей, Радником — уповноваженим Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації у співпраці з проєктом «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який реалізується Alinea Intemational, та за підтримки Міністерства освіти i науки України у 2021 — 2022 роках проводитиметься інформаційна кампанія «ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів».
17 Січня, 2022 р., 10:21
Міністерство соціальної політики України повідомляє, що з 1 січня 2022 року підвищено розмір надбавки на догляд:
17 Січня, 2022 р., 10:19
Міністерством соціальної політики України створено відеоролик під назвою «Електронний кабінет особи з інвалідністю». Зазначений відеоролик створено з метою інформування громадськості про зручний інструмент, який дозволяє особам з інвалідністю та їх представникам безперешкодно, не виходячи з дому, здійснити первинну реєстрацію в Централізованому банку даних з проблем інвалідності.
13 Грудня, 2021 р., 15:44
У важких життєвих обставинах складно зорієнтуватися та знайти свій шлях, зробити перший крок для руху в сторону якісних змін і перетворень. Але поруч так багато людей, які змогли знайти в собі внутрішні сили та мають неймовірний життєвий досвід, яким готові поділитися. Ми маємо на меті створити платформу, де були би зібрані найкращі соціальні ініціативи та проекти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь