Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Берегівське районне управління ДСНС України

25 Січня, 2022 р., 19:39
Пожежу в надвірній споруді у с. Тросник ліквідували виноградівські рятувальники та підвиноградівські вогнеборці.
20 Січня, 2022 р., 11:55
Про загоряння, що виникло на горищі надвірної споруди 66-річного мешканця с. Пийтерфолво, о 10:45 18 січня сповістили рятувальників мешканці села. Подія трапилася на вул. Ракоці.
18 Січня, 2022 р., 15:59
Традиційно, 19 січня, відзначатимемо Водохреща, за звичаями якого в цей день проводиться освячення води в храмах та на водоймах і проходять купання, так як вважається, що на Водохреща вода набуває цілющих властивостей.
18 Січня, 2022 р., 15:20
Вчора у с. Олешник горіла добудова до житлового будинку. Пожежу ліквідували виноградівські рятувальники та підвиноградівські вогнеборці/
05 Січня, 2022 р., 13:59
Через свою отруйність чадний газ (монооксид вуглецю) є дуже небезпечним для організму людини. Ця небезпека збільшується тим, що він не має запаху і кольору, а отруєння цим газом може настати непомітно. При потраплянні його незначної кількості у повітря приміщення, викликають запаморочення, нудоту, а при вдиханні людиною отруєного повітря, може швидко привести до смерті. Через отруєння чадним газом на лікарняні ліжка щороку потрапляють десятки  мешканців Берегівського району.
29 Грудня, 2021 р., 13:51
Із настанням зимового періоду до пожежно-рятувальної служби все більше надходить повідомлень про пожежі та трагічні наслідки від них, причинами яких є необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газових приладів, електрообігрівачів та пічного опалення. 
24 Грудня, 2021 р., 10:05
Найбільш очікуваними святами в році є Новий рік та Різдво Христове. І, як правило‚ вони не обходяться без піротехнічних виробів. Тож, з метою попередження виникнення трагічних випадків під час застосування піротехнічних виробів, нагадуємо правила безпечного їх використання:
23 Грудня, 2021 р., 18:06
Перебуваючи зимової пори на замерзлих водоймах: чи то рибалячи, чи то активно відпочиваючи, – потрібно пам’ятати правила поводження на льоду. Найбільш небезпечна крига – перша та остання: вона ще (або вже) не міцна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь