Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Квітня, 2023 р., 16:23
Живете в Україні, але не маєте громадянства? Дізнайтеся, які сервіси доступні для іноземців та іммігрантів, на Гіді з державних послуг. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідну послугу. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки. Перегляньте добірку сервісів на Гіді:
20 Квітня, 2023 р., 12:43
Сьогодні начальник Берегівської РВА – голова РДА Віталій Матій разом з першою заступницею голови Євою Данич, заступником голови Берегівської районної ради Михайлом Кочішем та головами територіальних громад Берегівського району взяв онлайн - участь в засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України.
20 Квітня, 2023 р., 09:19
Уряд ухвалив постанову щодо використання Платформи для швидкого створення і керування державними реєстрами. Команди Мінцифри та Держспецзв’язку працюють над інноваційним рішенням — Платформою для розгортання та супроводження державних електронних реєстрів.
19 Квітня, 2023 р., 16:14
В Ужгород з візитом прибула делегація з австрійського Бургенланду. Співпраця нашого регіону та федеральної землі триває вже понад рік, зауважив заступник голови ОВА Василь Іванчо.
19 Квітня, 2023 р., 15:10
Міста Героїв — це українські міста, міста великих людей, які героїчно борються з ворогом та чинять спротив.
19 Квітня, 2023 р., 08:55
Україна успішно пройшла відбір для участі у пілотному проекті EU4Digital. Він передбачає приєднання до єдиної системи електронної товарно-транспортної накладної Європейського Союзу – е-CMR.
18 Квітня, 2023 р., 14:18
На Закарпатті офіційно стартував набір на курс підготовки населення до національного спротиву!
18 Квітня, 2023 р., 13:15
На дистанцію 7 км вийдуть усі, хто хоче перевірити свої фізичні можливості й силу духу. Забіг об’єднає професійних спортсменів та аматорів. На учасників чекатимуть 15 різних перешкод: вода, болото, ділянки, які потрібно буде проповзти чи пройти з додатковим навантаженням 
18 Квітня, 2023 р., 10:03
Очільник Закарпатської області Віктор Микита бере участь у круглому столі «Добре демократичне врядування в Україні: досягнення, виклики та шлях вперед у повоєнний період», котрий сьогодні проходить у столиці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь