Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Квітня, 2023 р., 09:18
«Хартія» виникла на початку повномасштабної війни як добровольчий підрозділ, щоб захистити свій дім від ворога. Бійці «Хартії» обороняли Харківщину та одні з перших вийшли на кордон з російською федерацією під час контрнаступу ЗСУ.
25 Квітня, 2023 р., 09:10
Отримати документ ви зможете онлайн у Дії. Нова послуга доступна в застосунку для всіх користувачів, які досягли 14 років. 
23 Квітня, 2023 р., 09:16
Президент України Володимир Зеленський підписав Закон України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії».
23 Квітня, 2023 р., 09:10
З нагоди Всесвітнього дня книги та авторського права, який відзначається 23 квітня, перша леді України Олена Зеленська розповіла про розвиток свого проекту «Українська книжкова поличка», у межах якого відбувається передача українських видань провідним бібліотекам світу.
22 Квітня, 2023 р., 10:06
Ухвалено порядок надання державної допомоги на ремонт пошкодженого житла. Він передбачає надання громадянам, чиє житло було пошкоджено внаслідок збройної агресії рф, державної допомоги на поточний ремонт житла. Зробити це можна буде з допомогою електронної послуги єВідновлення.
21 Квітня, 2023 р., 10:55
Президент України Володимир Зеленський і Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг взяли участь у Міжнародному саміті міст та регіонів, який відбувся 19–20 квітня в Києві з ініціативи Глави держави. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь