Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Травня, 2023 р., 11:01
Берегівський РТЦК та СП запрошує на військову службу за контрактом громадян віком від 18 до 45 років до бойових військових частин у Збройних Силах України. 
12 Травня, 2023 р., 09:14
Цифровізація сфери соціального захисту в області триває. Низка важливих послуг для військовослужбовців та членів родин зниклих або полонених захисників уже доступна на порталі «Допомога Закарпаття».
11 Травня, 2023 р., 16:06
Під головуванням заступниці голови районної державної адміністрації Єви Данич відбулось засідання районного міжвідомчого оперативного штабу із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей.
11 Травня, 2023 р., 10:30
Уряд спростив механізм виплати українських пенсій і грошових допомог для тих одержувачів, які тимчасово проживають за кордоном.
11 Травня, 2023 р., 09:36
Уряд починає реалізацію нового проекту у сфері організації оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
10 Травня, 2023 р., 12:35
Відсьогодні всі громадяни, чиє житло отримало незначні пошкодження внаслідок збройної агресії рф і яке ще не було відремонтоване, зможуть скористатись послугою єВідновлення для отримання державної допомоги для відновлення свого житла. Йдеться, перш за все, про заміну вікон чи дверей, ремонт покрівлі тощо.
09 Травня, 2023 р., 16:58
Запрацював безкоштовний онлайн сервіс «єЧерга» на перетин кордону через КПП «Дякове» с.Неветлефолу, Берегівського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь