Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Грудня, 2022 р., 10:50
5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера. У цей нелегкий для країни час ми вдячні кожному і кожній, хто допомагає, ризикує, не зупиняється. Турбота про людей і тварин, гуманність, відданість, відповідальність — все це про тих, хто став на шлях волонтерства, шлях покликання допомогти ближньому, зробити світ кращим.
02 Грудня, 2022 р., 16:29
У Закарпатській області завершили осінню кампанію зариблення водойм. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
01 Грудня, 2022 р., 09:44
Закарпатська ОВА розширює співпрацю з міжнародною організацією «Люди в біді», щоб забезпечити вразливі групи місцевих жителів та вимушених переселенців дровами в зимовий період.  
01 Грудня, 2022 р., 09:40
Під час останнього засідання сесії Закарпатської обласної ради депутати проголосували за введення департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення ОВА до переліку органів управління підприємством «Міжнародний аеропорт “Ужгород”». 
01 Грудня, 2022 р., 09:33
З 1 грудня 2022 року мінімальний розмір пенсії в Україні зросте до 2 093 грн. Перераховані пенсії отримають понад 187 тисяч закарпатців, повідомила на брифінгу Анастасія Пентек, начальниця обласного ГУ Пенсійного фонду України. 
30 Листопада, 2022 р., 10:07
Росія продовжує атакувати енергосистему України, залишаючи без світла й тепла мільйони мирних людей. У зв’язку з цим Закарпаття готується прийняти нову хвилю ВПО. Координацію спільних зусиль для подальшої підтримки вимушених переселенців обговорили під час зустрічі керівництва області з представниками місцевих та міжнародних громадських організацій, благодійних фондів тощо.
30 Листопада, 2022 р., 09:51
На початку кожного місяця люди, які використовують природний газ в побуті, передають показники лічильників. Ті, хто цього з певних причин не робить, — мають ряд складнощів, адже потім нарікають на невідповідність між спожитими об’ємами газу та цифрами у квитанціях. Чому таке відбувається, — пояснив начальник відділу комерційного балансування АТ «Закарпатгаз» Віталій Погоріляк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь