Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Листопада, 2022 р., 17:37
Сьогодні з робочим візитом на Берегівщині заступник Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентський державний секретар Левенте Модьор і голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету ВРУ з питань освіти, науки та інновацій, народна депутатка України Юлія Гришина.
10 Листопада, 2022 р., 12:30
Вчора, під керівництвом Віталія Матія - голови Берегівської РДА, відбулася робоча нарада щодо забезпечення паливними дровами.
10 Листопада, 2022 р., 09:36
Віднедавна новонароджених українців безкоштовно перевіряють на наявність 21 рідкісного захворювання. Перелік таких послуг розширили з 4 спадкових недуг.
09 Листопада, 2022 р., 15:33
9 листопада, під керівництвом Віталія Матія - голови Берегівської РВА, відбулося засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та податкового боргу.
09 Листопада, 2022 р., 13:40
Сьогодні в Ужгороді розпочався форум, присвячений цифровізації громад в умовах війни у межах українського тижня регіональної цифрової трансформації.
09 Листопада, 2022 р., 12:32
Сьогодні маємо ще одне свято - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.
09 Листопада, 2022 р., 10:37
Подальшу співпрацю та допомогу області в підготовці до холодної пори року заступник голови ОВА Петро Добромільський обговорив спільно з представниками Словацької Республіки. Петро Добромільський передусім подякував партнерам за важливу підтримку вимушених переселенців у регіоні та поінформував про перебіг реалізації спільних соціальних проєктів. 
09 Листопада, 2022 р., 08:38
Сьогодні відзначаємо День української писемності та мови.
08 Листопада, 2022 р., 09:52
В обласному центрі Закарпаття розпочався дводенний семінар «Основи кібербезпеки: кібергігієна та методи викладання». Це перший етап курсу CRDF Global з кібербезпеки, повідомив заступник очільника краю Олександр Пацкан.
07 Листопада, 2022 р., 18:57
Сьогодні з робочим візитом на Закарпатті перебуває Міністр економіки Словацької Республіки Карел Хірман і Державний секретар Міністерства транспорту та будівництва країни Ярослав Кметь.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь