Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Листопада, 2022 р., 17:59
На Закарпатті з робочим візитом перебуває Віцепрем’єр-міністерка – Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.
05 Листопада, 2022 р., 14:25
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із радником Президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном, який прибув з візитом до України.
05 Листопада, 2022 р., 14:23
У межах оперативно-профілактичних заходів «Рубіж-2022» на Закарпатті викрили 251 особу на спробі незаконного перетину кордону. Про ці та інші результати проведеної роботи повідомили представники управління Чопського і Мукачівського прикордонних загонів на брифінгу в ОВА. 
04 Листопада, 2022 р., 16:35
У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівників соціальної сфери. Цьогоріч – в умовах воєнного часу. У Берегівській РВА привітали соцпрацівників та нагородили грамотами.
04 Листопада, 2022 р., 16:30
Ощадливе використання електроенергії зараз – одне з надважливих завдань для кожного українця. Водночас для енергетичної системи пріоритетним є зменшення обсягів споживання великими підприємствами.
04 Листопада, 2022 р., 16:00
Ворог цілеспрямовано атакує нашу енергосистему. У різних регіонах країни за потреби застосовують аварійні і погодинні відключення, аби усунути пошкодження. Водночас в умовах війни надзвичайно важливо, щоб об'єкти критичної інфраструктури краю та населення завжди залишалися на зв'язку й мали доступ до актуальної інформації.
04 Листопада, 2022 р., 13:29
Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький розповів про відновлення дорожньої інфраструктури на Берегівщині.
04 Листопада, 2022 р., 09:33
Вчора керівництво Закарпатської ОВА взяло участь у координаційній онлайн-нараді між Урядом України, представниками системи ООН та USAID під головуванням Прем‘єр-міністра України Дениса Шмигаля.
03 Листопада, 2022 р., 14:08
Професор історії Єльського університету Тімоті Снайдер приєднався до команди амбасадорів фандрейзингової платформи United24, ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським. Він став другим послом United24 після актора Марка Гемілла, який зосередить свої зусилля на зборі коштів для напряму «Оборона та розмінування».
03 Листопада, 2022 р., 11:06
Цифровий розвиток і трансформація Закарпаття триває у сфері державних послуг, освіти, медицини, кіберзахисту, в соціальній галузі та за іншими напрямками. Від початку року регіон досягнув чималих результатів, зауважив на брифінгу заступник голови ОВА Олександр Пацкан.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь