Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Травня, 2022 р., 12:50
Переобладнання та реконструкція будівель для комфортного проживання переселенців – важливе завдання, над яким керівництво області активно працює з міжнародними партнерами.
18 Травня, 2022 р., 17:06
Щорічно 18 травня в Україні вшановують пам’ять понад 200 тисяч кримських татар, яких радянська влада примусово вивезла з Криму в 1944 році. Внаслідок насильницької депортації вони втратили дім, батьківщину, рідних, а багато хто – і життя. У 2015 році Верховна Рада України визнала цей злочин комуністичного режиму геноцидом кримськотатарського народу.
18 Травня, 2022 р., 10:47
Міністерство освіти і науки України інформує, що учасникам бойових дій та їхнім дітям надається державна цільова підтримка для здобуття професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти в державних і комунальних навчальних закладах.
18 Травня, 2022 р., 10:26
Фонд соціального страхування України продовжує здійснювати страхові виплати за квітень – станом на сьогодні щомісячні виплати отримали понад 144 тисячі потерпілих на виробництві та членів їх родин. Загалом перераховано на банківські картки або доставлено листоношами вже 832 мільйона гривень квітневих страхових виплат.
18 Травня, 2022 р., 08:00
Десять громад області стануть партнерами Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).
17 Травня, 2022 р., 18:33
Від початку війни фахівці Фонду соціального страхування України не призупиняли роботу ні на день, часто виконуючи свої обов’язки попри активні бойові дії, тимчасову окупацію та навіть зруйновані будівлі. Про це Тетяна Михайленко, директор виконавчої дирекції ФССУ, розповіла під час робочої зустрічі із заступником голови правління Фонду Наталією Землянською. Участь у зустрічі також взяв заступник директора Максим Рожанковський.
17 Травня, 2022 р., 18:27
Фонд соціального страхування України продовжує здійснювати страхові виплати за квітень – станом на сьогодні щомісячні виплати отримали майже 100 тисяч потерпілих на виробництві та членів їх родин. Загалом перераховано на банківські картки або доставлено листоношами вже 651 мільйон гривень квітневих страхових виплат.
17 Травня, 2022 р., 16:48
43 медики, які через воєнні дії покинули свої домівки, тепер живуть і працюють на Закарпатті.
16 Травня, 2022 р., 11:04
У День пам’яті жертв політичних репресій очільник області Віктор Микита зустрівся з Іваном Коршинським, головою Закарпатської крайової організації Всеукраїнського товариства політичних в'язнів і репресованих.
13 Травня, 2022 р., 11:35
Президент України Володимир Зеленський виступив на церемонії вручення нагороди The Atlantic Council «За видатне лідерство», лауреатом якої став український народ. Премію українцям присуджено за стійкість і мужність у протистоянні російському вторгненню. Це вперше The Atlantic Council відзначає весь народ або націю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь