Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Червня, 2022 р., 17:25
Понад 3 млн українців відвідали Гід з державних послуг. Цієї цифри Гід досяг менше ніж за рік. Щодня команда Мінцифри доповнює та оновлює Гід у режимі реального часу для того, щоб взаємодія держави та громадян була комфортнішою і простішою.
28 Червня, 2022 р., 15:38
Щонайменше 7 тисяч дітей шкільного віку планують оздоровити на Закарпатті цього року. Аби літня оздоровча кампанія пройшла успішно, в регіоні функціонує відповідний Координаційний штаб. Про це на брифінгу розповів заступник голови ОВА Петро Добромільський.
28 Червня, 2022 р., 11:28
Стаття 1. Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава.
28 Червня, 2022 р., 11:21
Вітання голови Закарпатської ОВА Віктора Микити з Днем Конституції України:
28 Червня, 2022 р., 10:44
Звернення Президента Володимира Зеленського з нагоди Дня Конституції України:
27 Червня, 2022 р., 14:47
Центр Дія.Бізнес в Ужгороді продовжує надавати необхідну підтримку підприємцям. Від початку повномасштабного вторгнення РФ фахівці опрацювали понад 270 звернень, інформує заступник голови Закарпатської ОВА Олександр Пацкан.
27 Червня, 2022 р., 14:19
Уперше для абітурієнтів на Закарпатті доступна спеціальність «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво». Готуватимуть майбутніх операторів, режисерів кіно та телебачення в Ужгородському інституті культури і мистецтв. Про це сьогодні розповіли на брифінгу заступник голови ОВА Ігор Шинкарюк та директорка УжІКіМ Наталія Шетеля.
27 Червня, 2022 р., 14:15
Станом на сьогодні у базі даних ОЦЗ нараховується 26 вакантних посад із заробітною платою від 12 200 грн. до 25 000 грн. Серед них пропозиції роботи для:
27 Червня, 2022 р., 14:13
Плануєте виїзд із країни або вже виїхали, але потребуєте продовжити термін дії паспорта чи внести інформацію до паспорта про дитину? Тоді ви саме та людина, для якої ми цього разу зібрали добірку послуг на Гіді. Користуйтеся, щоб подбати завчасно про всі потрібні документи та більше через них не хвилюватися. Тут усе, що пов’язано з паспортом: Паспорт громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм Продовження строку дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон Одночасне оформлення паспорта громадянина України та закордонного паспорта Тут усе, що пов’язано з ПМЖ:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь