Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

18 Червня, 2022 р., 09:34
Сплачуємо податки = рухаємо економіку = наближаємо перемогу. Зрозумілішим за цю формулу є лише держсервіс після нашої добірки на Гіді. Вона вже тут, до речі. Для оподаткування фізичних осіб: ? реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП)/раніше індивідуальний податковий номер (ІПН) 
18 Червня, 2022 р., 09:31
Відповідно до Закону України "Про загальнообов»язкове державне соціальне страхування" від 23.09.1999 року № 1105 ( далі Закон № 1105) застраховані  особи та потерпілі внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання (далі – потерпілі) мають право на  отримання соціальних послуг  за рахунок коштів Фонду соціального страхування  України ( далі – Фонд), зокрема на лікування та або реабілітаційну допомогу у відділеннях санаторно- куротного закладу після перенесених захворювань і травм та санаторно –курортне лікування відповідно.
09 Червня, 2022 р., 17:16
Велика Британія надала Україні можливість безоплатно імплементувати у систему екстреної медичної допомоги додаток GoodSAM. 
09 Червня, 2022 р., 17:08
Сьогодні керівник Закарпаття Віктор Микита відвідав одне з релокованих підприємств, переміщення якого забезпечували з перших днів активної фази бойових дій. Мова про ТОВ «МІК», котре спеціалізується на виготовленні робочого одягу.
09 Червня, 2022 р., 15:01
Сьогодні голова Закарпатської  ОВА Віктор Микита представив новопризначеного голову Берегівської РДА Віталія Матія та вручив посвідчення.
09 Червня, 2022 р., 12:04
Вперше, до України південноамериканську томатну міль завезли у 2010 році з зараженими вантажами томатів, що надходили з Туреччини та Сирії. Вогнища шкідника, на даний час, виявили в АР Крим та Одеській, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській областях. Таке стрімке поширення теплолюбної комахи свідчить про поступове «пом’якшення» клімату.
09 Червня, 2022 р., 10:38
Попри вимушену евакуацію за кордон, українці не втрачають свого права на соціальний захист та забезпечуються допомогами від Фонду соціального страхування України. Зокрема, для працівників, які виїхали за кордон через війну, ФССУ фінансує лікарняні та декретні допомоги.
09 Червня, 2022 р., 10:15
Сьогодні директор департаменту економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА Іван Завидняк взяв учать в онлайн-семінарі щодо правового регулювання релокації бізнесу в умовах воєнного стану.
09 Червня, 2022 р., 09:12
Завдяки спільній роботі з одним із релокованих підприємств Закарпаття незабаром отримає нову реальну стратегію системного розв'язання питання боротьби із забрудненням річок та лісів. На цьому наголосив голова ОВА Віктор Микита.
08 Червня, 2022 р., 11:11
Чотири установки Starlink передав сьогодні заступник голови ОВА Олександр Пацкан 101-й окремій бригаді територіальної оборони. Їх відправлять на передову в місця дислокації закарпатських військових.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь