Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

04 Травня, 2022 р., 14:42
Сьогодні першочерговим завданням є максимальне витіснення російських військ із території України, але глобальною метою є відновлення територіальної цілісності нашої держави в міжнародно визнаних кордонах, бо цього прагнуть усі українці. Про таке сказав Президент України Володимир Зеленський під час участі в сесії Wall Street Journal CEO Council Summit.
04 Травня, 2022 р., 09:39
На Закарпатті проводять системний моніторинг щодо дотримання прав переселенців у місцях їхнього тимчасового розміщення.
04 Травня, 2022 р., 08:04
Сьогодні окупант обстріляв Закарпаття крилатими ракетами, які пролетіли майже всю країну, щоб вдарити по нашому регіоні. За словами голови ОВА, зараз триває ліквідація наслідків влучання ракети по одному з об’єктів у Воловці. «Наші пожежні та рятувальні служби професійно борються з вогнем і розбирають завали на місці події. Попередньо жертв не виявлено», – зауважив Віктор Микита, додавши, що ситуація перебуває під особистим контролем керівництва області. Очільник краю звернувся до закарпатців та гостей регіону не нехтувати сигналом повітряної тривоги та вкотре закликав усіх не знімати/не публікувати фото й відео наслідків влучання ракет.
03 Травня, 2022 р., 20:08
Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою.
03 Травня, 2022 р., 14:24
Стабільна робота енергетичного сектору залишається пріоритетним завданням для держави. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду.
03 Травня, 2022 р., 09:12
Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита наголосив, що в області з перших днів війни розробляли протокол дій, котрий можна застосувати у разі зменшення чи відсутності постачання палива з центральних регіонів України.
03 Травня, 2022 р., 09:11
Міністерство освіти і науки України інформує, що дату початку прийому документів для зарахування до 1 класу закладів загальної середньої освіти визначають органи місцевого самоврядування.
03 Травня, 2022 р., 08:15
Вимушено переміщені особи, котрі потребують додаткового захисту, отримують щомісячні виплати у розмірі 2 220 грн у межах спільної програми Уряду та ООН за комунікаційної ініціативи Закарпатської ОВА.
29 Квітня, 2022 р., 17:16
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що обговорював з Президентом Польщі Анджеєм Дудою вихід польських компаній на український ринок пального. Про це він розповів в інтерв’ю представникам польських ЗМІ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь