Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Євроатлантична інтеграція. НАТО

04 Жовтня, 2023 р., 13:19
Сьогодні у штаб-квартирі Північноатлантичного Альянсу у Брюсселі відбулося засідання Ради Україна-НАТО, присвячене реалізації рішень Саміту НАТО у Вільнюсі.
20 Вересня, 2023 р., 11:16
Визнаючи необхідність подальшого зміцнення консолідованої спроможності євроатлантичної спільноти протидіяти наявним і потенційним глобальним викликам і загрозам безпеці,
14 Вересня, 2023 р., 09:33
Україна та НАТО посилюють координацію для практичної реалізації рішень Саміту у Вільнюсі. Про це йшлося під час зустрічі Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанішиної та Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, яка відбулась у четвер, 14 вересня, у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі, Бельгія.
11 Вересня, 2023 р., 16:52
11 вересня Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції провів зустріч із естонською делегацією на чолі із заступницею міністра закордонних справ Естонської Республіки Кюлліке Сілласте-Еллінг.
03 Вересня, 2023 р., 10:21
Завершено ІІ етап первинної оцінки стану імплементації актів права Європейського Союзу (селф-скринінг). Протягом двох місяців органи державної влади опрацювали близько 28000 актів права ЄС, та за результатами підготували 34 звіти для наповнення майбутньої Національної програми нормативно-правового наближення українського законодавства до актів права ЄС.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь