Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Євроатлантична інтеграція. НАТО

29 Березня, 2023 р., 10:33
Річний звіт генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, оприлюднений 21 березня, містить оцінку загального обсягу допомоги, яку держави-члени надали Україні з початку повномасштабного вторгнення росії.
03 Березня, 2023 р., 10:19
За участю Першого заступника Голови Верховної Ради України Олександра Корнієнка відбулася координаційна зустріч із питань Парламентського треку підготовки до Вільнюського саміту НАТО та Парламентської Асамблеї НАТО, яка передуватиме саміту.
28 Лютого, 2023 р., 15:49
Сьогодні Україна отримала перший транш допомоги від Євроконтролю з Аеронавігаційного Фонду солідарності.
27 Лютого, 2023 р., 10:53
Надана міжнародними партнерами підтримка енергетичного сектору України дозволила втримати і стабілізувати роботу енергосистеми, яка вже третій тиждень працює у бездефіцитному режимі.
14 Лютого, 2023 р., 10:43
Близько одного мільйона українців вже скористалися програмою безкоштовного обміну старих ламп розжарювання на нові енергозберігаючі LED-лампи. Від старту програми 30 січня українці обміняли близько 5 мільйонів ламп. Водночас вже 2,2 млн енергозберігаючих лампочок споживачі замовили через застосунок Дія.
13 Лютого, 2023 р., 10:38
врокомісія у своєму звіті акцентувала увагу на успіхах України у гармонізації законодавства до європейського у сфері енергоефективності, комерційного обліку теплопостачання, екодизайну та енергомаркування, а також у створенні законодавчої основи для розвитку сфери біометану.
07 Лютого, 2023 р., 10:50
Єврокомісія дала високу оцінку результатам наближення України до митного союзу. Про це йдеться у Висновку
04 Лютого, 2023 р., 17:00
Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква провів зустріч із президентом Парламентської асамблеї НАТО Жоель Гарріо-Майлям.
02 Лютого, 2023 р., 17:40
Українська сторона продовжує впровадження євроінтеграційних реформ задля забезпечення максимально швидкого руху до членства в ЄС. Зусилля України були позитивно оцінені представниками Єврокомісії. Про це зазначив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час прес-конференції з Президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн за підсумками спільних консультацій Уряду України та Колегії Європейської комісії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь