Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Травня, 2023 р., 14:36
Забезпечення безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів комунального, житлового, громадського призначення та транспортної інфраструктури громад Берегівщини в умовах війни.
25 Травня, 2023 р., 14:25
За дорученням голови Закарпатської ОВА Віктора Микити очільник Берегівського району оглянув місця та об’єкти комунального, житлового, громадського призначення Кам’янської ТГ щодо безбар’ єрного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.
24 Травня, 2023 р., 16:20
Сьогодні, під керівництвом очільника Берегівської РВАВіталія Матія, за участю першої заступниці голови Берегівської РВА Єви Данич відбулася нарада з головами територіальних громад району.
21 Травня, 2023 р., 14:02
 Всеукраїнська програма ментального здоров’я Ти як?, що реалізується за ініціативи першої леді Олени Зеленської, надає базові поради:
21 Травня, 2023 р., 11:47
Щорічно у третю неділю травня в Україні відзначається День пам’яті жертв політичних репресій. За період існування злочинного тоталітарного режиму десятки тисяч людей було вбито, сотні тисяч пройшли в’язниці, заслання, табори.
19 Травня, 2023 р., 12:05
На всіх автомобільних пунктах пропуску в Україні працює електронна черга. Десять днів тому таку систему запровадили на кордонах у межах нашого регіону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь