Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

31 Травня, 2023 р., 09:04
З метою інформування широких верств населення, в першу чергу підростаючого покоління, щодо захисту права на бездимне повітря у громадських місцях та дотримання суб'єктами господарювання закладів (підприємств) ресторанного господарства на території Закарпатської області вимог Закону України №2899-IV "Про заходи щодо попередження впливу на здоровя населення", змін до статті 13 Закону, що набули чинності з 11 липня 2022 року, розміщуємо посилання на відеоролики, спрямовані на боротьбу з курінням, які розроблені у співпраці Держпродспоживслужби та Громадської організації "Життя":
30 Травня, 2023 р., 20:26
Очільник Берегівської РВА Віталій Матій спільно з першим заступником Виноградівського міського голови Адальбертом Сверенком провели моніторинг та оцінку ступеня безбар’єрності об’єктів комунального житлового, громадського призначення та транспортної інфраструктури м.Виноградів.
30 Травня, 2023 р., 15:24
За останній рік кількість кібератак росії проти України збільшилася втричі. При цьому 46% українських малих та середніх підприємств не змогли найняти спеціалістів з кібербезпеки через нестачу кваліфікованих фахівців.
30 Травня, 2023 р., 09:30
Ст.43 Конституції України гарантує кожному громадянину право заробляти собі на життя працею та отримувати за це винагороду у вигляді заробітної плати, не нижчої від визначеної законом. Мінімальна заробітна плата є державною соціальною гарантією,  обов’язковою на всій території України для підприємств усіх форм власності і господарювання.
29 Травня, 2023 р., 17:20
За підсумками проведеної наради начальника Берегівської РВА - голови Берегівської РВА Віталія Матія з керівниками медзакладів уже є перші результати.
29 Травня, 2023 р., 15:18
Понад 70% закладів загальної середньої освіти краю свято останнього дзвоника відзначатимуть 2 та 7 червня, у трьох громадах – 21 червня. У кількох школах уже розпочалися літні канікули.
28 Травня, 2023 р., 14:59
24-26 травня 2023 року на базі спортивного комплексу «Тиса» у селі Пийтерфолво відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») - 2023.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь