Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

04 Жовтня, 2022 р., 09:48
Проєкт «Єдина Україна» — це загальнонаціональна акція, спрямована на формування української громадянської ідентичності серед населення шляхом донесення історичних фактів, вагомих у написанні історії нашої незалежності.
04 Жовтня, 2022 р., 08:50
Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита привітав освітян області з нагоди професійного свята та подякував їм за те, що попри війну залишаються в Україні і стають прикладом справжнього патріотизму для дітей.
03 Жовтня, 2022 р., 14:27
Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими розробив пам’ятку «Дорожня карта дії родини у випадках, якщо член родини зарахований до лав ЗСУ (в тому числі ТрО), правоохоронних органів (далі – Захисник) пропав безвісти, потрапив у полон чи загинув».
03 Жовтня, 2022 р., 14:15
Центр розміщення вимушених переселенців створюють на базі Перехрестівської школи-інтернату на Виноградівщині. Днями об’єкт відвідав заступник голови Закарпатської ОВА Петро Добромільський.
03 Жовтня, 2022 р., 13:33
АТ «Закарпатгаз» офіційно заявляє, що інформація, яка шириться мережею у вигляді статті під назвою «Кабмін ініціює ліквідацію облгазів через фальсифікацію показань лічильників у платіжках за газ», не відповідає дійсності.
03 Жовтня, 2022 р., 12:18
Кожен українець має змогу потрапити до лікаря, незалежно від місця перебування та наявності декларації. 
03 Жовтня, 2022 р., 09:30
Чудова новина в День працівника освіти: Указом призидента України №676/2022, почесне звання звання «Заслужений працівник освіти України» присвоєно ГЕЙЦІ Тихомиру Тихомировичу — директорові Великоберезького закладу загальної середньої освіти імені Добраі Петера Великоберезької сільської ради Берегівського району.
02 Жовтня, 2022 р., 14:30
Учитель – одна з найдавніших професій, місія якої – працювати на майбутнє! Бо тільки освічене суспільство може побудувати успішну і щасливу державу.
30 Вересня, 2022 р., 14:25
У Закарпатській області від початку року всиновили 30 дітей, про це на брифінгу повідомила Світлана Якімеліна, начальниця Служби у справах дітей ОВА. 
30 Вересня, 2022 р., 13:51
Закарпаття сколихнула звістка про трагічний випадок на Виноградівщині. У одній з квартир у селищі Королево було виявлено два бездиханні тіла: жінки та її 12-річного онука. За повідомленням Головного управління ДСНС України в Закарпатській області, вони отруїлися чадним газом. Наразі триває розслідування та з’ясування обставин інциденту. Однак, попередньо встановлено, що газовий котел, який використовувала родина, був у несправному стані. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь