Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Липня, 2022 р., 17:19
Історією ТОВ «Укренергопром», яке через війну переїхало на Закарпаття з Києва, опублікував на своїй сторінці у фейсбуці заступник очільника області Василь Іванчо.
27 Липня, 2022 р., 17:17
Чергову сучасну карету швидкої допомоги керівництво Закарпатської ОВА та французькі партнери передали нашим військовим на передову. 
27 Липня, 2022 р., 17:14
На Закарпатті створили та зареєстрували перший в Україні «земельний банк» для релокації підприємств і будівництва житла для ВПО. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив очільник області Віктор Микита.
22 Липня, 2022 р., 16:23
Сьогодні голова обласної військової адміністрації Віктор Микита представив колективу Закарпатського ОУЛМГ нового керівника — Віталія Петренка.
22 Липня, 2022 р., 16:09
Чимало закарпатців та вимушених переселенців намагаються знайти роботу, котра б задовольняла їхні потреби та приносила дохід. Аби допомогти населенню з працевлаштуванням, в області запустили спеціальну анкету-опитувальник. Про це повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.
22 Липня, 2022 р., 11:24
Під час війни зростає ризик захворіти на інфекційні захворювання: перебування в тісних чи погано вентильованих приміщеннях, обмежений доступ до медичної допомоги або протягом певного часу повна його відсутність можуть сприяти їхньому поширенню, у т.ч. такого небезпечного як туберкульоз.
22 Липня, 2022 р., 11:07
Голова Берегівської РВА Віталій Матій провів робочу зустріч із в.о. керівника Берегівського батальйону ТрО Юрієм Левком та керівником Великоберезького добровольчого формування територіальної громади Дувалко Юрієм.
22 Липня, 2022 р., 10:59
Аграрний сектор Закарпаття попри воєнний стан працює за планом. На цьому наголосив голова ОВА Віктор Микита.
22 Липня, 2022 р., 10:54
Уряд прогнозує нову хвилю внутрішніх переселенців зі східних у західні області перед початком опалювального сезону. Тож питання підготовки до нього наразі стоїть надзвичайно гостро.  Станом на 20 липня закарпатці заборгували за послугу з розподілу газу понад 76 млн грн. Це означає, що оператор газорозподільних мереж не матиме змоги якісно підготуватися до холодів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь