Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Серпня, 2022 р., 13:22
На Закарпатті триває підготовка до початку нового навчального року. Групи з перевірки бомбосховищ та укриттів у закладах освіти області завершують роботу. Про це повідомив голова ОВА Віктор Микита.  
06 Серпня, 2022 р., 13:30
У межах робочої поїздки на Рахівщину очільник ОВА Віктор Микита відвідав військовослужбовців однієї з частин сектору оборони Закарпаття, які виконують бойові завдання на території області.
05 Серпня, 2022 р., 13:40
Голова Берегівської РВА Віталій Матій провів робочу нараду із керівником Берегівської дільниці Мукачівського відділення ПрАТ «Закарпатгаз» Жолтом Мейсарошем та завідувачем сектору КТВЕЕ Мукачівської філії Анатолієм Білаком.
04 Серпня, 2022 р., 13:43
Вчора, під головуванням Віталія Матія - голови Берегівської РВА, відбулася робоча нарада з представниками районного управління ДСНС та керівниками відповідних структурних підрозділів РВА. На нараді обговорили питання підготовки закладів освіти до початку навчального року.
03 Серпня, 2022 р., 13:29
Закарпатцям, які використовують газ у побуті, слід з 1 по 5 серпня передати показники лічильників. Ці дані АТ "Закарпатгаз" вивантажує на цифрову інформаційну платформу, звідки їх забирають постачальники (продавці) блакитного палива. Нарахування за спожитий газ відбувається на основі показників, які споживачі надають для обліку. У разі відсутності такої інформації закарпатці отримають квитанцію до сплати "по середньому".
03 Серпня, 2022 р., 13:28
Навички кібергігієни в інформаційному середовищі є базовими в сучасному суспільстві. Особливо актуальні вони для освітян. Саме про це йтиметься на воркшопі для вчителів інформатики Закарпаття, котрий проведуть восени, анонсував заступник голови ОВА Олександр Пацкан.
03 Серпня, 2022 р., 13:23
Під час зустрічі з представниками бізнесу та роботодавцями голова Закарпатської ОВА Віктор Микита нагадав про пакет державної підтримки, який ініціював Президент Володимир Зеленський для стимулювання роботи підприємців в умовах воєнного стану. 
03 Серпня, 2022 р., 09:26
Уряд зробив перший, але дуже важливий крок до реалізації ініціативи Президента Володимира Зеленського — програми доступної іпотеки для українських родин. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
02 Серпня, 2022 р., 15:39
Під час сьогоднішньої зустрічі голови ОВА Віктора Микити з представниками бізнесу та роботодавцями також порушили низку критично важливих питань, які впливають на економічний клімат Закарпаття. 
02 Серпня, 2022 р., 15:35
Сьогодні в Ужгороді керівництво Закарпатської ОВА провело зустріч із представниками бізнесу й працедавцями області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь