Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Серпня, 2022 р., 09:55
День пам’яті Захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України відзначається 29 серпня – саме в цей день у 2014 році, в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових. На жаль, тоді українське військо понесло великі та непоправні втрати.
26 Серпня, 2022 р., 15:37
З нагоди Дня Незалежності України, за сумлінне виконання обов’язків в умовах воєнного стану, сприяння зміцненню обороноздатності військових частин Збройних Сил України та інших військових формувань і активну громадську діяльність, грамотою Закарпатської ОВА нагороджено Володимира Михайловича Драгуна.
23 Серпня, 2022 р., 17:47
Президент України Володимир Зеленський і Президент Республіки Польща Анджей Дуда взяли участь у відкритті Алеї сміливості на площі Конституції в Києві.
23 Серпня, 2022 р., 17:39
У День Державного прапора Президент України Володимир Зеленський взяв участь в урочистій церемонії підняття синьо-жовтого стяга.
23 Серпня, 2022 р., 17:36
Провели урочисте підняття Державного Прапору України
22 Серпня, 2022 р., 17:43
Вакцину для профілактики COVID-19 Janssen доставили на Закарпаття. 2000 доз вже розподілили у заклади охорони здоров’я області. Препарати готові до використання, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
17 Серпня, 2022 р., 15:08
ьогодні відбулася розширена нарада голови ОВА Віктора Микити з керівниками напрямків освіти територіальних громад за участі державного секретаря Міністерства освіти і науки України Сергія Захаріна, котрий з робочим візитом перебуває на Закарпатті.
17 Серпня, 2022 р., 15:06
Головною метою Конкурсу «Код нації» є створення художніх, декоративно-ужиткових, вокальних, хореографічних, сценічних та інших творчих проєктів україномовного контенту.
17 Серпня, 2022 р., 10:31
Уже найближчим часом Закарпаття стане центром видобування кам’яної солі другого ґатунку. Експерти встановили, що запаси корисної копалини в межах ліцензійної ділянки родовища на території Буштинської тергромади становлять майже 76 га. Про це розповів перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
17 Серпня, 2022 р., 08:29
Начальником Управління Держпраці у Закарпатській області призначено Ольгу Давиденко. Представили нову керівницю очільник ОВА Віктор Микита та заступниця голови Державної служби України з питань праці Алла Горбатюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь