Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Серпня, 2022 р., 14:42
Вчора в Берегівській РВА відбулася розширена нарада з питань працевлаштування незайнятих місцевих та внутрішньо переміщених осіб, а також покращення роботи суб’єктів господарювання району.
10 Серпня, 2022 р., 17:02
Сьогодні перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький поспілкувався із представниками дорожніх служб, підрядниками, рятувальниками та правоохоронцями, які спільно в осінньо-зимовий період дбають про безпеку руху на автошляхах області.
10 Серпня, 2022 р., 15:06
Сьогодні Уряд Угорщини передав Закарпаттю 6 тисяч доз вакцини проти туберкульозу (БЦЖ). Про це повідомив очільник краю Віктор Микита.
10 Серпня, 2022 р., 14:59
Евакуація з місць ведення бойових дій продовжується. Стосується це, зокрема, й Донецької області.  
09 Серпня, 2022 р., 15:08
До ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським фандрейзингової платформи UNITED24 за три місяці роботи долучилися люди зі 110 країн світу, а загальна сума благодійних внесків перетнула позначку 6 млрд грн.
09 Серпня, 2022 р., 13:18
Сьогодні очільник області Віктор Микита взяв участь у круглому столі «Економіка війни: виклики та можливості», який ініціював Ужгородський національний університет за підтримки Закарпатської ОВА. До заходу також долучилися провідні бізнесмени, директори компаній краю, представники місцевого самоврядування, народні депутати України та інші.  
09 Серпня, 2022 р., 13:17
Спекотне і посушливе літо далося взнаки: маємо аномальні наслідки, серед яких численні пожежі в екосистемах та серйозне зменшення рівня води у водоймах Закарпаття. На цьому наголосив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. 
09 Серпня, 2022 р., 10:46
На Закарпатті розроблять цільову обласну програму з підтримки української мови. Про це йшлося на зустрічі голови Закарпатської ОВА Віктора Микити з Уповноваженим із захисту державної мови Тарасом Кременем.
08 Серпня, 2022 р., 13:26
5 серпня відбулася онлайн нарада з керівництвом Закарпатської ОВА. На порядку денному: обстеження фонду захисних споруд цивільного захисту (ЦЗ) закладів освіти; проведення короткострокових занять щодо організації заходів цивільного захисту для освітян (управлінців та керівників закладів).
07 Серпня, 2022 р., 13:31
За дорученням очільника Закарпаття Віктора Микити в області розпочали роботу мобільні групи, до складу яких входять оперативники Нацполіції, СБУ, працівники лісової охорони та інші фахівці. Вони забезпечать виявлення, документування і припинення можливої протиправної діяльності, пов’язаної з незаконними рубками й реалізацією деревини. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь