Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Березня, 2022 р., 12:53
Сьогодні голова Закарпатської ОВА Віктор Микита передав чергову партію військової форми, взуття та фурнітури підрозділу територіальної оборони. Раніше такі ж речі надіслали нашим захисникам, які виконують завдання на лінії зіткнення з ворогом.
24 Березня, 2022 р., 09:45
Сьогодні в Ужгороді зустріли 50 евакуйованих жінок та дітей рятувальників.
23 Березня, 2022 р., 16:32
Щороку навесні, коли надворі теплішає, мешканці сіл, власники приватних будинків активно спалюють суху минулорічну траву, не підозрюючи, якої великої шкоди завдають природі. Адже такі необдумані вчинки - справжнє лихо для звірів, птахів, комах та рослин.
23 Березня, 2022 р., 16:18
Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита звернувся до усіх суб’єктів політичних процесів в області з вимогою припинити займатися політиканством та дрібним популізмом у воєнний час.
23 Березня, 2022 р., 11:29
Щоб боротися з російською загрозою, Європейському Союзу не обов’язково брати до рук зброю – потрібно вступати в бій на дипломатичному та економічному фронтах. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю світовим мовникам.
23 Березня, 2022 р., 11:19
Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита повідомив, що на території обласного гуманітарного хабу розгортають центр для розміщення переселенців.
23 Березня, 2022 р., 11:04
З початком війни візити контролерів АТ «Закарпатгаз» для перевірки показників лічильників були призупинені. Однак зараз роботу контролерів відновлено – це пов’язано з тим, що в умовах війни необхідний точний облік блакитного палива.
23 Березня, 2022 р., 09:08
Сьогоднішні реалії вимагають створення якісно нової економічної моделі. На Закарпатті до цього питання підходять стратегічно: залучають передовий менеджмент та досвід потужних компаній, наголосив голова ОВА Віктор Микита.
23 Березня, 2022 р., 08:27
Росії варто відійти від ультиматумів щодо України, адже вони не приведуть до жодного результату. Потрібно шукати компроміс, щоб закінчити війну. На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю світовим мовникам.
23 Березня, 2022 р., 08:14
На Закарпатті стартує пілотний проєкт щодо грошової підтримки переселенців. Його реалізує обласна військова адміністрація спільно з підрозділами з питань міграції ООН.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь