Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Вересня, 2022 р., 13:57
Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці - незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Учнівська молодь та громадяни об'єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону.
15 Вересня, 2022 р., 10:13
умовах воєнного стану надзвичайно важливим є питання забезпечення необхідного запасу донорської крові. Це одна з умов гарантії обороноздатності країни та запорука її національної безпеки. На цьому наголосив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
15 Вересня, 2022 р., 10:10
За останні 4 місяці аварійно-диспетчерська служба 104 АТ «Закарпатгаз» здійснила 2372 виїзди на виклики, пов’язані з витоками газу. Як стверджують фахівці, у більшості випадків витоки газу в побуті трапляються через відсутність своєчасного технічного обслуговування газових мереж та приладів. 
14 Вересня, 2022 р., 16:55
13 вересня відбулося засідання організаційного комітету з проведення благодійного турніру чемпіонату Берегівського району з футболу на підтримку Збройних сил України.
14 Вересня, 2022 р., 16:30
У рейтингу Мінцифри Закарпаття посіло перше місце серед інших регіонів за кількістю наданих послуг вимушено переміщеним особам. Про це повідомив заступник голови ОВА Олександр Пацкан.
14 Вересня, 2022 р., 13:06
Кавуни, вирощені на Закарпатті у промислових об’ємах, – це реальність і результати ефективної роботи агросектору краю. Про це повідомив очільник ОВА Віктор Микита. 
14 Вересня, 2022 р., 12:57
Сьогодні перший заступник очільника області Мирослав Білецький узяв участь у розширеному засіданні Президії Громадської ради при ОВА на тему «Сучасні виклики та актуальні проблеми збереження поверхневих вод Закарпаття».
14 Вересня, 2022 р., 11:12
Президент Володимир Зеленський провів зустріч зі співголовами Міжнародної робочої групи з питань безпекових гарантій для України – керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком і колишнім Генеральним секретарем НАТО Андерсом Фогом Расмуссеном. Вони презентували Главі держави напрацьовані групою рекомендації щодо майбутніх гарантій безпеки для України, які мають стати основою документа під назвою «Київський безпековий договір» (Kyiv Security Compact).
14 Вересня, 2022 р., 11:10
За дорученням голови Закарпатської ОВА Віктора Микити, Віталій Матій - голова Берегівської РДА зустрівся із очільницею Великобийганської ТГ Ганною Нодь.
13 Вересня, 2022 р., 16:11
Від початку війни на Закарпатті зареєстрували 3 583 шлюби, інформує заступник начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції в області Михайло Думнич. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь