Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

30 Вересня, 2022 р., 13:29
Сьогодні за дорученням Президента Володимира Зеленського голова ОВА Віктор Микита вручив родинам загиблих закарпатських військових державні нагороди. 
30 Вересня, 2022 р., 13:29
авіть в умовах повномасштабної війни росії проти України ми мусимо дбати про збереження навколишнього середовища для комфортного життя майбутніх поколінь. Наші ліси, степи, гори і водойми — все це багатство українського народу, а отже, і наша відповідальність за їх збереження.
28 Вересня, 2022 р., 17:02
У голови Берегівської РВА Віталія Матія відбулася робоча нарада щодо можливості забезпечення військовослужбовців паливними дровами. Участь взяли: заступниця голови Єва Данич, т.в.о. директора ДП «Берегівське лісове господарство» Юрій Столець, в.о. керівника Берегівського батальйону ТрО Юрій Левко. "Військовослужбовці та військо треба забезпечувати першочергово. Підтримка армії в пріоритеті для нас." - В. Матій.
28 Вересня, 2022 р., 16:55
Заклади охорони здоров'я Закарпаття отримали препарат рифапентин, який використовують для профілактичного лікування туберкульозу. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
28 Вересня, 2022 р., 10:10
Очільник краю Віктор Микита провів робочу зустріч з представниками центрального й регіонального офісів АТ ДБ «Ощадбанк», які презентували проєкти фінансової підтримки та стимулювання розвитку вівчарства. До обговорення також долучилися члени ГО «Асоціація вівчарів Закарпатської області».
27 Вересня, 2022 р., 16:49
«Повертайтесь з перемогою!», «Слава Україні!», «Слава ЗСУ!», — найчастіші написи на дитячих малюнках, які юні ужгородці підготували до відправки на фронт. До Дня захисників та захисниць України АТ «Закарпатгаз» провів  майстерклас, де діти висловлювали свої мрії про найшвидшу перемогу у малюнках. А також підписали прапор для військових. Все це разом із пічками-буржуйками незабаром буде відправлено на передову.
27 Вересня, 2022 р., 16:38
Підтримка агропромислового комплексу та місцевих виробників сьогодні серед пріоритетів. Однак чимало питань щодо стимулювання розвитку галузі ще потребують законодавчого регулювання.
27 Вересня, 2022 р., 13:46
Міжнародна організація «Люди в біді» допомагає ремонтувати приміщення для проживання вимушених переселенців в області.
27 Вересня, 2022 р., 09:48
На автошляхах місцевого значення продовжують відновлювати дорожнє покриття, ліквідовуючи ямковість. Днями техніка працювала на Берегівщині, повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.
26 Вересня, 2022 р., 15:23
Цієї осені та зими тепло в оселях доведеться берегти особливо й це вже зрозуміло всім. Ще з літа власникам квартир і будинків радять утеплювати помешкання: подбати про якісні металопластикові вікна, що не випускають тепле повітря, утеплити фасад спеціальними ізолюючими матеріалами. А для того, аби заощаджувати на споживанні газу – подумати про терморегулятор для газового котла, який дозволить підтримувати температуру на заданому рівні й не перегрівати приміщення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь