Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Вересня, 2022 р., 15:09
Відповідно до абзацу чотирнадцятого частини першої статті 10 Закону України «Про охорону атмосферного повітря», суб’єкти господарювання, що здійснюють викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, зобов’язані протягом трьох робочих днів, після опублікування в місцевих друкованих ЗМІ повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди, подати таке повідомлення в електронній формі до відповідних місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, на території яких розташовано об’єкт, джерело забруднення, та до Міндовкілля для його подальшого публічного розміщення.
13 Вересня, 2022 р., 13:05
Віталій Матій - голова Берегівської РДА провів робочу нараду із т.в.о. директора ДП «Берегівське лісове господарство» Столцем Юрієм.
12 Вересня, 2022 р., 14:10
Збройні сили України отримали перші 20 ударних дронів Warmate. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму телеграмі:
12 Вересня, 2022 р., 13:59
Розпочинається набір учасників на другий потік Всеукраїнського онлайн-проєкту «Єдина Україна».
12 Вересня, 2022 р., 13:47
Одним із пріоритетів у роботі Міністерства культури та інформаційної безпеки України у поточному році є реалізація Національного проєкту з медіаграмотності «Фільтр», забезпечення протидії дезінформації та інформаційним операціям, насамперед держави-агресора, спрямованим, серед іншого, на ліквідацію незалежності України, повалення конституційного ладу, порушення суверенітету і територіальної цілісності держави, пропаганду війни, насильства, жорстокості, розпалювання національної, міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі та ненависті, вчинення терористичних актів, посягання на права і свободи людини.
12 Вересня, 2022 р., 10:49
Голова ОВА Віктор Микита відвідав Управління патрульної поліції Закарпатської області, де сьогодні протестували роботу нового мультимедійного тиру
12 Вересня, 2022 р., 09:51
У Закарпатській області освітній рекорд: 245 учнів отримали максимальну кількість балів з національного мультипредметного тесту. Про це повідомив очільник ОВА Віктор Микита.
09 Вересня, 2022 р., 17:23
Напередодні Дня фізичної культури і спорту голова ОВА Віктор Микита привітав й відзначив найкращих спортсменів, тренерів та діячів спорту Закарпаття.
09 Вересня, 2022 р., 14:07
Щоб посилити українську армію та зберегти життя тисяч військових, Генштаб ЗСУ, Міністерство цифрової трансформації та UNITED24 розпочали проєкт «Армія дронів».
08 Вересня, 2022 р., 16:34
У межах робочої поїздки на Берегівщину голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита відвідав КПП «Лужанка».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь