Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Вересня, 2022 р., 12:13
Сьогодні попри всі труднощі, спричинені воєнним станом, у закладах освіти Закарпаття для 170 тисяч дітей пролунав дзвоник, повідомив очільник ОВА Віктор Микита. 
01 Вересня, 2022 р., 11:24
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) передає Україні 30 автомобілів для транспортування вакцин для  всіх регіонів країни. Першу партію із 10 автомобілів передала під час свого офіційного візиту виконавча директорка ЮНІСЕФ Кетрін Рассел.
01 Вересня, 2022 р., 10:44
1 вересня ми традиційно розпочинаємо новий навчальний рік. Попри всі складнощі воєнного часу, наші школи і педагогічні колективи радо чекають своїх учнів.
01 Вересня, 2022 р., 08:10
Це саме той випадок, коли «рахунок на табло». Область із початку широкомасштабного вторгнення 24/7 працює над тим, щоб забезпечити стабільну роботу сектору економіки, виконати критично важливі завдання керівництва держави щодо релокації підприємств із зони ведення бойових дій та відновлення їхньої роботи у нових, максимально сприятливих умовах. За даними finance.ua, у серпні поточного року Закарпаття опинилося в п’ятірці регіонів з найвищою середньою заробітною платою. В Ужгороді та інших районах області роботодавці пропонують 16 200 грн щомісячної компенсації. Цей показник свідчить, що ми обрали правильний вектор. Дякую бізнесу за довіру, а платникам податків – за міцну державницьку позицію. Не зупиняємося та працюємо далі на перемогу і розвиток.
31 Серпня, 2022 р., 18:47
Сьогодні відбулася селекторна нарада обласної комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та податкового боргу щодо стану погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та податкового боргу.
31 Серпня, 2022 р., 14:51
За дорученням голови Закарпатської ОВА Віктора Микити, голова Берегівської РВА Віталій Матій вручив грамоту директору Берегівської Мальтійської служби допомоги - Макуку Івану Степановичу.
31 Серпня, 2022 р., 13:09
Медична реформа в Україні триває. Кожна область стане окремим госпітальним округом, у межах якого лікарні поділятимуть на надкластерні, кластерні та загальні. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
31 Серпня, 2022 р., 10:28
13 вантажівок за рішенням Ради оборони області передали військовим підрозділам, які виконують бойові завдання на лінії зіткнення з ворогом. Про це інформує голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.  
30 Серпня, 2022 р., 16:29
Сьогодні відбулася нарада працівників освіти Берегівської ТГ, на яку був запрошений і Віталій Матій - голова Берегівської РДА.
29 Серпня, 2022 р., 16:52
Із сумом і вдячністю ми вшановуємо світлу пам‘ять полеглих захисників і захисниць нашої держави

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь